Átigazolási hírek: Megtalálta az "új Thierry Henryt" az Arsenal?


Monacóból Londonba?

Kylian Mbappe valósággal berobbant köztudatba ebben a szezonban. A 18 éves futballista a Monaco játékosa és hétvégén mesterhármast rúgott a Metz-nek, csakhogy pár nullával tovább növelje a saját árát. Franciaországban úgy tartják, hogy ő lehet majd az „új Thierry Henry” és mivel Mbappe már most tíz gólnál jár, nem nehéz belátni, miért érdemelte ki ezt a jelzőt.

Állítólag januárban már ajánlatott tett érte az Arsenal, de azt visszautasították. Viszont azóta Wenger többször is szóba hozta a nevét, úgyhogy nem volna meglepő, ha nyáron is megpróbálnák Londonba csábítani a fiatal támadót.

 

A Liverpool középpályást venne

Tiemoue Bakayoko szintén a Monaco játékosa, pontosabban szólva a védekező középpályása. Kulcsszerepe van abban, hogy ilyen jól megy ebben a szezonban a Monacónak, ám mégsem sikerült szerződést hosszabbítania klubjával, úgyhogy nyáron csapatot válthat.

A Liverpool szívesen szerződtetné Bakayokót, mert a 22 éves játékos tökéletesen passzolna a gárdába. Nagyszerű fizikuma van és emellé még gyors is, sok labdát szerez. Ugyanakkor nem lesz egyszerű a ’Pool dolga, ha meg akarja szerezni, mert már a Manchester United és a Chelsea is szemet vetett rá.

 

Védő kell a West Hambe

A West Hamnél gondok vannak a védelemben, különösen egy jobboldali védő hiányzik a csapatból. Slaven Bilic kész lenne komoly összeget áldozni egy jobbhátvédért, így került képbe a City francia válogatott játékosa, Bacary Sagna.

Régebben az Arsenalban is megfordult Sagna, akinek nincs túl fényes jövője az Etihadban, úgyhogy ő maga is hajlik a váltásra. Persze a West Ham nyilván nem fog neki heti 80 ezer fontot adni (a Manchester City-ben ennyi a fizetése), de mivel a játékos 34 éves lesz a jövő héten, valószínűleg nem a pénz lesz a legfontosabb számára, ha döntést kell majd hoznia.