Átigazolási hírek: Mégsem vesz védőt az Arsenal?


Most akkor mi lesz Mustafival?

Az Arsenal rajongói közül sokan már készpénznek vették Shkodran Mustafi érkezését a védelembe, ám most nagyon úgy tűnik, hogy ebből nem lesz semmi. 

Ugyanis a Valencia nevezte a hátvédet a hétfő esti bajnokijára a Las Palmas ellen, azaz számítanak rá a jövőben – holott egészen idáig arról lehetett hallani, hogy eligazolhat.

Ha mindez még nem lenne elég, Wenger szombaton, a Leicester City otthonában lejátszott 0-0-s döntetlen után nem győzte dicsérni Rob Holdingot, aki amúgy tényleg nem játszott rosszul a védelem tengelyében. Mindez arra enged következetni, hogy az Ágyúsok mestere elégedett a jelenlegi hátvédsorral.

 

Chiellini nyomában

FBL-EURO-2016-MATCH47-GER-ITA : News Photo

Nem csak az Arsenal, de a Chelsea védelme is némi erősítésre szorulna. A londoni kékek Georgio Chielliniben látják a megoldást, akiért körülbelül 25 millió fontot kéne kifizetni a Juventusnak. 

Antonio Conte szerint a 32 éves védő a legjobb hátvéd, akivel valaha együtt dolgozott és azután került képbe a Chelsea-nél, hogy Kalidou Koulibaly leigazolása nem jött össze.

 

Maradjunk a védelemnél

Iceland v Austria - Group F: UEFA Euro 2016 : News Photo

Caludio Ranieri elismerte, hogy csatát vesztett Michael Keane leigazolásának ügyében. A Burnley hátvédje helyett Aleksandar Dragovic érkezhet.

A Burnley egyébként 15 millió fontot kért Keane-ért cserébe, de Ranieri úgy gondolja, hogy Dragovic-ot olcsóbban megszerezheti a Dinamo Kijevtől.