Átigazolási hírek: Még egy fiatal szerb, plusz egy védő Liverpoolban


Úton a második szerb is

Marko Grujic múlt heti leigazolása után a Liverpool egy újabb fiatal szerb játékost szerződtetne, ezúttal a Partizan Belgrádból. A 19 éves Andrija Zivkovic-nak nyáron lejár a szerződése és Grujic-al ellentétben (akit a leigazolás után rögtön visszavett kölcsönbe a Crvena Zvezda) rögtön Liverpool felé veheti az irányt. Egyébként a szerb sajtó előzőleg arról írt, hogy a fiatal szélsőt az Arsenal és a Chelsea is szívesen vitte volna.

Mindeközben a védelmet is megerősítette a Liverpool: a hátvéd Steven Caulkert fél évre kölcsönadta nekik a QPR.

 

Saul jön?

FBL-ESP-LIGA-CELTA-ATLETICO : News Photo

A Manchester United középpályájára kellene néhány védekező stílusú középpályás. Louis van Gaal állítólag már ki is nézett magának egy ilyen játékost, mégpedig az Atlético Madridból.

Saul Niguez az egyik legtöbbre tartott fiatal középpályás Spanyolországban. Van Gaal abban bízik, hogy 18 millió font elég lehet a leigazolásához – akárki is lesz a következő szezonban a MU menedzsere, alighanem támogatná ezt a lépést.

 

Maradjunk Spanyolországban

FBL-ESP-LIGA-CELTA-SPORTING : News Photo

Sajtóhírek szerint az Arsenal igen közel áll ahhoz, hogy megegyezzen a Celta Vigo csapatával Nolito leigazolásáról. A játékos ára 13,4 millió font.

A 29 éves támadó az előző szezonban a válogatottban is pályára lépett és állítólag a Barcelona is szívesen látta volna soraiban, csakhogy Nolito inkább az Arsenal mellett döntött a több játéklehetőség reményében.