Átigazolási hírek: Matic Manchesterbe tart


Kezdődik?

A Manchester United várhatóan 40 millió fontos ajánlatot tesz majd a héten Nemanja Matic-ért és ez csak a kezdete lehet a nagy nyári költekezésnek. 

Ha összejön Matic leigazolása, akkor várhatóan a kezdőcsapat oszlopos tagjaként számít majd rá José Mourinho. Ha ez így lesz, akkor Paul Pogba kötetlenebb szerepkörben futballozhat. Ugyanakkor a United menedzsere Renato Sanchest is szeretné az Old Traffordra csábítani, afféle vésztartalék gyanánt. 

A 19 éves Sanches nem tudta megvetni a lábát a Bayern Münchenben és szívesen igazolna máshová, hogy több játéklehetőséghez jusson.


 

Versenyfutás az idővel

A Tottenham még július elseje előtt szeretné soraiban tudni a Barcelona fiatal játékosát, Carles Alenát – ugyanis a középpályás ára meg négyszereződhet a következő hónapban. A Mirror című napilap írt arról, hogy a 19 éves játékos kivásárlási ára 2,6 millió font, ami júliustól 10,6 millióra növekszik a szerződése miatt.

A Spurs-nál abban bíznak, hogy Alena hamar rábólint az ajánlatukra, mert nincs túl sok esélye bemutatkozni a Barcelona első csapatában.


 

Irány Isztambul?

Joe Hart szinte biztos, hogy távozik a Manchester City kötelékéből. Az előző szezont a Torinóban töltötte kölcsönben és Pep Guardiola kijelentette, hogy az angol válogatott kapusának nincs jövője a City-ben (pedig nem ártana oda egy jó kapus).

Korábban arról lehetett hallani, hogy a West Ham lehet számára az új állomás, de most a Besiktas is bejelentkezett érte. A török bajnok képes lenne kicsengetni Hart horribilis fizetését és az sem egy utolsó szempont, hogy indulnak a Bajnokok Ligájában.