Átigazolási hírek: Mata Barcelonába távozik?


Mata távozhat a MU-tól

Alighanem Juan Mata volt az egyetlen ember az Old Traffordon, akinek összerándult a gyomra José Mourinho érkezésének hírére. A Chelsea-nél ugye már túladott egyszer rajta a portugál mester és hát ne legyenek kétségeink afelől, hogy ezt újra megteszi majd, ha Mata nem illik bele az elképezéseibe. 

Mielőtt nagyon elkezdenénk sajnálni a spanyol játékost, jó ha tudjuk, hogy a Barcelona mutat némi hajlandóságot Juan Mata leigazolására. A hírek szerint ez nagyjából 30 millió fontjába kerülne a katalánoknak. 

  

Higuaín szívesen dolgozna Kloppal

Vitán felül áll, hogy Gonzalo Higuaín jelenleg a világ egyik legjobb középcsatára. A szezonban 35 meccsen 36 gólt szerzett a Napoli színeiben és amikor pár mérkőzésre eltiltották, az eléggé meglátszott a nápolyiak teljesítményén.

Nem túl nagy meglepetés, hogy sok csapat szívesen látná soraiban az argentint, köztük a Liverpool is. A hírek szerint már megvoltak a kezdeti tapogatózások és Higuaín is szívesen játszana Klopp keze alatt. Állítólag a Liverpoolnál nem riadnak vissza attól sem, hogy 40 millió fontot fizessenek a csatárért és ilyen nagy összegért valószínűleg el is engedik majd.

 

Mourinho új kapust venne

Sergio Romero nincs azon a szinten, hogy komoly kihívója legyen David De Geának. Ugyan José Mourinho bízik abban, hogy sikerül megtartani az első számú spanyol hálóőrt, de azért a biztonság kedvéért igazolna még egy kapust. 

Úgy hírlik, már meg is van a jelölt a 22 éves Jordan Pickford személyében. A Sunderland kapusa nagyszerű szezonon van túl és az angol U21-es válogatottban is voltak szép pillanatai. Ha a United tényleg hívni fogja, akkor nehéz lesz nemet mondani. Ugyanakkor a fiatal kapus nem olyan régen öt éves szerződést kötött jelenlegi klubjával, szóval biztos rendesen elkérik majd az árát.