Átigazolási hírek: Martinez megerősítette, hogy Madridba igazol


Belga forradalom 

A Tottenham mindent megtesz annak érdekében, hogy szerződtesse a belga válogatott Kevin Mirallas-t, aki jelenleg az Everton labdarúgója.

A Spurs nem először próbálkozik ezzel. Már januárban is szerették volna szerződtetni a Mirallas, de most még többet kínálnak érte (körülbelül 7 millió fontról van szó).

 

Költekezés

A Liverpoolnál újra nyílik a pénztárca, minekután ajánlatot tettek az Atalanta olasz jobbhátvédjének, Davide Zappacosta-nak.

Megérné? A 23 éves játékost láthattuk a pályán a most zajló U21-es Eb-n. Szép jövő előtt áll.

 

Akcióban a City

A Manchester City 10 millió fontért vinné az Aston Villából Fabian Delph-et.

Nem is olyan drága… Nem, de azt nem árt tudni, hogy Delph kivásárlási ára pont 10 millió és a City abban reménykedik, hogy az angol válogatott játékost így is meg tudják szerezni. Már csak azért is, mert Delph sokkal többet keresne náluk, mint jelenlegi klubjában. 

 

Megy az üzengetés 

A Manchester United finoman jelezte a Real Madrid felé, hogy világrekordot jelentő összeget kell kifizetniük, ha David de Gea-t akarják. 

Akkor ez most mennyi is? A Juventus 32 millió eurót fizetett a Parmának Gianluigi Buffonért 2001-ben. A Real Madridnak most körülbelül 40 millió fontot kéne letennie De Gea-ért, pontosan annyit, amennyit ők kérnek Sergio Ramosért a manchesteri klubtól. Cseréről vajon még nem hallottak egyik klubnál sem?!

 

Megegyeztek

Jackson Martinez nem lesz sem az Arsenal, sem pedig az AC Milan játékosa, inkább az Atlético Madridhoz szerződik.

Ez tény? Martinez az Argentína elleni Copa América meccs után elmondta, hogy kész a megállapodás, mely szerint 30 millió fontért cserébe Madridba szerződik. Ez elég nagy összeg, de ne feledjük, hogy Martineznek három nagyszerű szezonja volt a Portóban és valószínűleg az Atléticóban is az lesz majd. A kolumbiai válogatott játékos egész pontosan ezt nyilatkozta: "Megerősíthetem, hogy az Atléticóba megyek. Négy éves szerződésem lesz, de azt még mindig nem tudom, hogy mikor mutatnak be hivatalosan".