Átigazolási hírek: A Manchestertől vesz védőt a Real?


Rojo a Realban?

A Manchester United szeretné megerősíteni a keretét januárban és ehhez a pénzt többek között Marcos Rojo eladásával lehetne előteremteni. Spanyol források szerint a védőt szívesen látná a Real Madrid.

Az argentin játékos nem lett közönségkedvenc az Old Traffordon, ebben a szezonban nem is nagyon játszott még. A Real szempontjából viszont nem rossz ötlet szerződetni őt, mert bármikor helyettesítheti Marcelót, ha történne a brazillal valami, na meg egy egészséges rivalizálás is létrejöhet a baloldali védő posztján.

 

Grujic a ’Poolban

Brazil v Serbia: Final - FIFA U-20 World Cup New Zealand 2015 : News Photo

A hírek szerint a Liverpoolnál hamarosan bejelentik Jürgen Klopp első szerzeményét, Marko Grujic-ot. A 19 éves középpályás öt millió fontért cserébe érkezik az Anfieldre a Crvena Zvezdától és állítólag egyből vissza is megy kölcsönbe a belgrádi klubhoz.

 

Erősítene a Newcastle is

Queens Park Rangers v Dundee United - Pre Season Friendly : News Photo

Steve McClaren mindenképp szeretné leigazolni a QPR csatárát, Charlie Austint. Ez a lépés leginkább azért vált sürgetővé, mert Papiss Cisse legalább három hónapra kidőlt a sorból. 

Austin egyébként sok angol klub kívánságlistáján szerepel és nyáron lejár a szerződése. Azt beszélik, hogy McCalren kész nagyobb összeget is áldozni a csatárért, hátha vele benntartható lesz a Newcastle.