Átigazolási hírek: A Manchester United és az "új Totti"


Firenzei ász Manchesterben?

A Manchester Unitednál már a következő szezont tervezik és a hírek szerint mindenképp megszereznék a Fiorentina támadóját, Federico Bernardeschit – akárki is legyen majd a MU edzője a következő szezonban.

A huszonkét éves játékos alapember Firenzében és egyre többen hasonlítgatják Francesco Tottihoz, ugyanis Bernardeschi is egy afféle „klasszikus tízes” játékos. Emellett a széleken is bevethető és az ára körülbelül húsz millió font lehet.

 

A liverpooli kapuskérdés

FBL-ITA-SERIEA-ACMILAN-INTER : News Photo

Maradjunk az olaszoknál: a Liverpool a 16 éves Gianluigi Donnarumma leigazolását fontolgatja, aki fiatal kora ellenére szinte kirobbanthatatlan az AC Milan kapujából. Nem lenne olcsó mulatság a Simon Mignolet helyére érkező kapus leigazolása, a hírek szerint nagyjából 30 millió fontot kérhetnek érte. 

Donnarumma játéka ebben a szezonban lett komoly tényező és már 17 meccsen védte a Milan hálóját. Sokan már Gianluigi Buffon válogatottbeli utódját látják a fiatal hálóőrben. 

Agüero marad

FBL-EUR-C1-MONCHENGLADBACH-MAN CITY : News Photo

Sergio Agüero a napokban úgy nyilatkozott; nagyon jól érzi magát a Manchester City-nél és élete végéig maradna a klubnál annak ellenére, hogy a Real Madrid és a Barcelona is szívesen látná soraiban.

A 27 éves argentin csatárnak 2020-ig élő szerződése van a City-vel és ezt várhatóan meg is hosszabbítja majd, nem utolsó sorban Pep Guardiola érkezése miatt.