Átigazolási hírek: Manchester United, Chelsea vagy Barcelona?


A MU, a Chelsea és a Barca küzdelme a hátvédért

Hihetetlen, de Marquinhos még csak mindig huszonegy éves. Az meg még durvább, hogy már összesen 150 felnőtt meccsen lépett pályára és ezekből nagyjából 120 alkalommal az AS Roma, illetve később a PSG színeiben.

A hírek szerint a kiváló brazil hátvéd nyitott az új kihívásokra és a Manchester United, Chelsea, Barcelona hármasból választana új csapatot.

Ami a Chelsea-t illeti, John Terry nyilván nem tud örökké játszani, a Unitedból pedig hiányzik egy jó középhátvéd – egy Pique-Marquinhos tengellyel viszont elég jól járnának. Ugyanakkor a brazil hátvéd nem olcsó, legalább 30 millió fontot kéne érte fizetni.

 

Liverpool vagy Manchester?

Mindkét csapatnak szüksége volna egy jó támadóra és állítólag ugyanazt a játékost nézték ki maguknak. Egészen pontosan Islam Slimaniról van szó, aki 29 meccsen 20 gólt lőtt a Sporting Lisszabon színeiben és 12 millió fontért bárki viheti.

Az algériai játékos a 2014-es vb óta került a Liverpool és a Manchester United érdeklődésének fókuszába, Slimani ott ugyanis igencsak meggyőző teljesítményt nyújtott. Huszonhét éves játékos, aki előtt nagy jövő állhat.

 

Townsand távozik

Ez már lefutott dolog, már csak a formalitások vannak hátra. A Suprs szélsője megerősítette, hogy a Newcastle-ben folytatja. Az angol válogatott játékos 48 órán belül már új csapatával edz majd.

Townsand egyébként úgy nyilatkozott, hogy kész mindent azért megtenni, hogy Roy Hodgson számoljon vele az Európa-bajnokságon, de ehhez elsősorban Steve McClaren csapatában kéne előbb maradandót alkotnia.