Átigazolási hírek: A Manchester United akár 50 millió fontot is adna Lukakuért


A Lukaku ügy

Az Everton játékosát, Romero Lukakut már tavaly nyáron is összeboronálták pár klubbal, mégis maradt a helyén.

A 22 éves belga játékos idei szezonja már most jobban sikerült mint a tavalyi, úgyhogy egyáltalán nem meglepő, hogy újra felerősödtek az eligazolásáról szóló pletykák. Most épp a Manchester United érdeklődéséről hallani és hát elég nehéz lesz Lukakut úgy megtartania az Evertonnak, hogy már most 50 millió fontos ajánlatokról beszélnek.

 

Török sztár Liverpoolban?

Sem az Everton, sem pedig a Liverpool szezonja nem alakult az előzetes elvárásoknak megfelelően, úgyhogy egyáltalán nem okoz nagy meglepetést, hogy a két klub újabb erősítéseket eszközölne a nyáron. 

Állítólag mindkét együttes kinézte magának a Fenerbahce 27 éves balhátvédjét, Caner Erkint. A védő 42 alkalommal volt török válogatott és mindkét csapat számára előrelépést jelentene a leigazolása. 

 

Conte olasz védőt vinne a Chelsea-be

Antonio Conte ugye nyáron ül majd le a londoni kékek kispadjára és valószínűleg sokat kell majd változtatnia a csapaton. John Terry várható távozásával pedig célszerű lesz mindezt hátul kezdeni. 

Sajtóhírek szerint az első lépése Andre Ranocchia leigazolása lehet, aki jelenleg az Inter kötelékébe tartozik, de a milánói klub kölcsönadta a Sampdoriának. 

A 28 éves védő ugyan nem számít világklasszisnak, ugyanakkor kellően megbízható játékos. Jól fejel és emiatt a pontrúgásoknál gólveszélyes is tud lenni az ellenfél kapujára. Még ha Terry játékát nem is tudja majd 100%-osan pótolni, vele mindenképp jól járna a Chelsea.