Átigazolási hírek: Mahrez az Arsenalban?


Ajánlat Mahrezért

A francia sportsajtó arról ír, hogy az Arsenal kész ajánlatot tenni a Leicester City támadójárt, Riyad Mahrezért. Az algériai játékos állítólag hajlandó lenne eligazolni.

Mahrez 35 meccsen 17 gólt lőtt és még a szezon legjobb játékosának is megválaszthatják. 

 

Mégis maradhat a középpályás

Liverpool v Borussia Dortmund - UEFA Europa League Quarter Final: Second Leg : News Photo

Azt beszélik, hogy Jürgen Klopp véleménye megváltozott Joe Allennel kapcsolatban. Sokáig úgy tűnt, hogy a walesi középpályás nyáron távozik, de az utóbbi időkben kimagasló teljesítményének köszönhetően Klopp mégis marasztalná a Liverpoolban.

Allen leginkább Jordan Henderson és Emre Can sérülése miatt került a csapatba és játékára nem lehetett panasz. A hírek szerint egy évvel meghosszabbíthatják lejáró szerződését. 

 

Stoke-Tottenham 0-1

West Bromwich Albion v Crystal Palace - Premier League : News Photo

A két együttes hétfő este bajnoki meccset játszik majd és a Stoke menedzsere, Mark Hughes azt nyilatkozta, hogy a Tottenham már nyert a Stoke ellen. Na, ezzel nem arra utalt, hogy a hazai csapat feltartott kézzel lépne majd pályára, hanem Saido Berahino leigazolására célzott.

A West Brom fiatal támadóját a Stoke is vitte volna már januárban, de a játékos nem rég elismerte, hogy nyártól nagy eséllyel Londonban folytatja majd pályafutását.