Átigazolási hírek: Lloris túl jó a Manchester Unitedbe?


Raymond beszól

A francia válogatott egykori szövetségi kapitánya, Raymond Domenech közölte Hugo Llorisszal, hogy ő túl tehetséges ahhoz, hogy a Manchester Unitedbe szerződjön.

Domenech szerint visszalépés lenne a Spurs, illetve a francia válogatott kapusának számára, ha David De Gea helyére igazolna. A hálóőrnek azt tanácsolja Domenech, hogy várjon egy nagyobb klub ajánlatára.

A United azért elég nagy.,Nos igen, és ha megnézzük, milyen a kapushelyzet a többi nagy angol klubnál, akkor azért az gondolhatnánk, hogy a MU megfelelő lehet Llorisnak. Ezzel persze Domenech nyilván nem értene egyet.

 

Benteke új klubja

FBL-ENG-FACUP-ASTONVILLA-LIVERPOOL : News Photo

A Liverpool célegyenesbe érkezett Christian Benteke ügyében. Az Aston Villa belga csatárát az Arsenal és a Spurs is szívesen látta volna.

Ez már a levegőben volt egy ideje. A csatár több gólt rúghat új klubjában, mint amennyit a Liverpool összesen szerzett az előző szezonban.

 

Sissoko az Anfielden?

FBL-EURO-2016-FRA-FRIENDLY-PRESSER : News Photo

A Liverpool nem tud leállni: a hírek szerint vinnék a Newcastle középpályását, Moussa Sissokót, aki azután csatlakozhat a 'Poolhoz, miután a holland középpályás, Georginio Wijnaldum megérkezett.

Újabb igazolás? A Liverpool nem viccel az idei átigazolási szezonban és Sissoko nagy erősítést jelentene számukra.

 

Drága Sterling

England Training Session : News Photo

A Liverpool egyre többet kér Raheem Sterlingért, akit a héten 50 millió fontért igazolhat le a Manchester City.

Ez egy kicsit elhúzódott. Több hetes történetről van szó, de Sterling távozása egészen biztos.

 

Vidal Madrid

FBL-COPAM2015-ARG-CHI : News Photo

Bár a Manchester United és az Arsenal is mindent megtett azért, hogy megszerezze Arturo Vidalt, most nagyon úgy fest, hogy a chilei játékos a Real Madridba szerződik.

Játszik is majd? Jó játékos, de nehéz szabadulni attól a gondolattól, hogy sokat koptatja majd a Bernabeu kispadját.