Átigazolási hírek: Liverpoolból vesz csatárt a Chelsea?


Kell egy csatár

A hírek szerint Antonio Conte a nyár egyik legsokkolóbb transzferjét igyekszik nyélbe ütni azzal, hogy egy igen tapasztalt játékost csábítana a Stamford Bridge-re. A szóban forgó futballista nem más, mint Christian Benteke, aki jelenleg a Liverpoolt erősíti.

Első ránézésre furcsának tűnhet az ötlet, de mivel Diego Costát egyre jobban csábítja magához volt csapata, az Atlético Madrid, ezért ésszerű lehet egy új középcsatárt igazolni. Egyébként a kékek elsőszámú kiszemeltje Romelo Lukaku, ám az érte kért 60 millió font még Abramovicsnak is sok lenne. 

 

Érkezik Kane cseréje?

A Tottenham megtette a kezdeti lépéseket a Bázel ifjú tehetségének leigazolása érdekében. Breel Embolo mindössze 19 éves, de már debütált a svájci válogatottban és a legutóbbi két szezonban 29 gólt szerzett.

A fiatal csatárt a Chelsea is szívesen vinné, de a Tottenhamben valószínűleg több játéklehetőség jutna neki.

 

Két klub is szeretné a védőt

Emlékszik még bárki Steven Caulkerre? Nos, ő lehet a nyár egyik legkeresettebb védője, annak ellenére, hogy egyszer már próbálkozott a Liverpoolnál, ám az a kaland nem tartott két hétnél tovább. 

A QPR középső védője korábban már bizonyította tudását, de az utóbbi néhány szezonban annyira nem ment neki. Ugyanakkor valamiért a Crystal Palace és a West Brom is szívesen leigazolná. Jelenleg úgy fest, hogy a WBA lesz a befutó.