Átigazolási hírek: A Liverpoolban folytathatja a Newcastle védője


Kit választ a középhátvéd?

Manapság elég nehéz jó középhátvédet találni, de a Newcastle-ben pont akad egy. Jamal Lascelles alapembernek számít Rafa Benítez csapatában és egy-két Premier League klub is szemet vetett rá. 

A Liverpool például már konkrét lépéseket tett azzal, hogy megfigyelőket küldött Newcastle-be és őket is meggyőzte a 23 éves védő játéka. Állítólag már egy 18 millió fontos ajánlatot is tettek érte, de még a Chelsea beleköphet a levesükbe, mert ők meg John Terry helyettesét keresik nagy erőkkel.

 

Végy egy jó kapust

Claudio Bravo nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, amióta megérkezett a Manchester City-be. A Barcelona egykori kapusát Pep Guardiola igazolta le abban a reményben, hogy egy komplex tudású hálóőr áll majd a kapuban, de Bravo semmilyen szempontból nem hozta az elvárt teljesítményt. 

Mindez rengeteg spekulációra adott okot és sajtóhírek szerint Guardiola januárban egy új kapust igazolna, hogy legalább versenyhelyzetet teremtsen a poszton. 

Az egyik lehetséges név Ederson Moraes, a Benfica kapusa, aki lábbal is jól bánik a labdával és ebben a szezonban 13 meccsből hetet hozott le kapott gól nélkül. Nyáron a Barca csábította, de nem jött össze az átigazolás, most viszont a City tűnik a legkomolyabb kérőjének. A kapus ára 20 millió font körül van.

Fabregas Olaszországban?

Cesc Fabregas nem sok lehetőséget kapott ebben a szezonban, pedig két évvel ezelőtt kulcsszerepe volt abban, hogy bajnok lett a Chelsea. Antonio Conte láthatóan nem számol vele és ennek klubváltás lehet a vége. 

Sok csapat szívesen látná a soraiban Fabregast, jelenleg az AS Roma érdeklődése tűnik a legkomolyabbnak. A Farkasok nyáron Jack Wilshere-t szerették volna leigazolni, de az nem jött össze. Viszont mindenképpen szeretnének egy kreatív középpályást, szóval egyáltalán nem lenne meglepő, ha lecsapnának Fabregasra.