Átigazolási hírek: A Liverpool vinné Higuaínt?


A Liverpool is beszáll a versenybe

Azt beszélik, hogy a Liverpool is beszáll abba a versenybe, amely a világ egyik legjobb középcsatárának kegyeiért folyik. 

Gonzalo Higuaín elképesztően jó formában futballozik ebben a szezonban és a Napolinak igencsak föl kell kötnie ahhoz a gatyát, hogy a MU, a Chlesea, az Arsenal és a Liverpool esetleges ajánlatával fölvegye a versenyt.

Persze még semmi nem biztos ezzel kapcsoltban, hiszen Wenger nem szokott elmebeteg összegeket kifizetni egy-egy játékosért, a Manchester Unitednál talán inkább Crisitiano Ronaldo visszatérésben bíznak, míg a Chelsea-nél ott van Diego Costa. Ilyenformán a Liverpool tűnhet majd befutónak és Jürgen Klopp állítólag nem riadna vissza akár egy 62 millió fontos vételártól sem.

 

A Crystal Palace-ból venne védőt a Chelsea

A Chelsea-nél kedvelik a meglepő igazolásokat – valaki még emlékszik például a Michael Hector és Papa Djilobodji nevekre? – és most egy újabb hasonló húzással állhatnak elő.

Úgy hírlik, hogy szemet vetettek a Crystal Palace kőkemény védőjére, Scott Dannre. Őrá a legtöbbször úgy hivatkozik a brit sportsajtó, hogy az egyik legjobb védő a PL-ben és ugyanakkor leginkább alulértékelt játékos. Az ára nagyjából 20 millió font körül van és mivel könnyen előfordulhat, hogy John Terry távozik a szezon végé, egy jó védőre szüksége lesz a kékeknek.

 

Arsenal legenda Sunderlandben?

Emmanuel Eboue egy olyan játékos, akire minden Arsenal szurkoló jó szívvel emlékszik vissza. A 32 éves futballista újra visszatérhet Premier Leage-be, de nem Észak-Londonba, hanem a kiesés elkerülésért küzdő Sunderlandbe.

Eboue nem rendelkezik élő szerződéssel, úgyhogy hamarosan tényleg csatlakozhat új csapatához, ahol rutinjával sokat segíthet.