Átigazolási hírek: A Liverpool vinné a fiatal török középpályást


Nagy munkabírású focista a láthatáron 

Jürgen Klopp olyan edző, aki szeret technikás középpályásokat a csapatába tenni. Most is egy ilyen játékost szemelt ki magának. Ő nem más, mint a Fenerbahce 21 éves futballistája, Ozan Tufan. 

A franciaországi Európa-bajnokságon csapata egyik legjobbja volt és a török válogatottnál csak az „új Yaya Toure-ként” emlegetik. Az ára nagyjából 20 millió font körül van.

 

Az Arsenal és a Tottenham sorban áll Icardiért

Az Ágyúsoknak csatárra van szüksége, ugyanis Chuba Akpomot leszámítva nincs klasszikus támadó a keretben. Korábban szóba került Gonzalo Higuaín megszerzése, csakhogy érte legalább 50 millió fontot kellene kicsengetni, úgyhogy érthető módon más alternatívát keresnek a klubnál.

Így került szóba az Inter játékosa, Mauro Icardi, akinek szerződtetése mintegy 20 millió fonttal lenne olcsóbb. Ugyanakkor a játékos menedzsere, Wanda Nara (aki amúgy a felesége is) közölte, hogy a Tottenham is vinné a csatárt, aki 105 meccsen 52 gólt rúgott a milánói csapatban.

 

Olaszországból vesz középpályást a Stoke

Nagy volt eddig a csend a Stoke City-nél, de most Mark Hughes megtörte a hallgatást. A klub mindenképp Angliába csábítaná a Juventus gaboni játékosát, Mario Leminát. Lemina mindössze április óta van Torinóban, de máris távozhat, mert Pjanic érkezésével nem sok játéklehetőséghez jutna. 

A váltás viszont jót tenne a 22 éves futballistának, hiszen a Stoke-ban alapember lehet.