Átigazolási hírek: A Liverpool új csatárt venne


Williams a Liverpoolé lehet

Jürgen Klopp nem az a típusú menedzser, aki simán megelégszik azzal, hogy most éppen jól megy a csapatnak, hanem mindig a következő lépésen gondolkodik. Azon, hogy lehet még erősebb a Liverpool.

Mostanra mér elég világossá vált, hogy Daniel Sturridge sehogy nem fér bele a német mester játékról alkotott elképzeléseibe. Könnyen lehet, hogy a játékos sorsa hamarosan megpecsételődik, ugyanis a hírek szerint a spanyol bajnokságból venne támadót a Liverpool.

Ő nem más mint Inaki Williams, az Athtletic Club Bilbao csatára. Az elmúlt években igencsak jó formában futballozott és a spanyol válogatottban is bemutatkozott már. Az elmúlt két szezonban 10, illetve 15 gólt szerzett és így már érthető, hogy az ára miért van 50 millió font körül. 

 

Topcsatárt venne a West Ham

Meglepő volna, ha Mauro Icardi még sokáig az Inter játékosa maradna. A csapat legvérmesebb szurkolói hetek óta ekézik őt és a Javier Zanetti klubelnök sem kíméli a támadót. Januárban több, mint valószínű, hogy lelép majd Milánóból. 

Sok európai klubcsapat tárt karokkal várná Icardit, ebből az egyik az West Ham, melynek szereplése nem túl jó ebben a szezonban. Ennek egyik oka, hogy Simone Zaza szerződtetése nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és sokan Icardi leigazolásában látják a megoldást.

Icardi 96 meccsen 53 gólt szerzett az Inter színeiben és ez már önmagában elég meggyőző. Ugyanakkor pont emiatt nem lesz olcsó őt megszerezni, már most legalább 40 millió fontról suttognak.

 

Ighalo távozik Watfordból?

Odion Ighalo parádés szezont produkált Watfordban, 15 góljával járult hozzá ahhoz, hogy csapata feljusson a Premier Legaue-be. A legjobbak között viszont nagyon nem megy neki, az aktuális kiírásban eddig csak egy gólig jutott.

Nyáron nagyon sok csapat vitte volna a nigériai csatárt és most már klubja is szívesen megválna tőle. A Napoli például erősen érdeklődik iránta, ami érthető, mert a sérült Arkadiusz Milik helyére nagyon kéne nekik egy csatár. A két klub között jó a kapcsolat, így aztán nem lenne meglepő, ha Ighalo januártól Nápolyban folytatná.