Átigazolási hírek: A Liverpool készen áll a harmadik nagy dobásra


A legjobb dolgok az életben ingyen vannak?

Miután a Mersey partján lecsaptak James Milnerre és Danny Ings-re, egy harmadik remek játékost is leigazolna a Liverpool, ráadásul őt is ingyen. A hírek szerint Marseille-ből érkezik egy szabadon igazolható támadó, Andre-Pierre Gignac személyében.

A 29 éves francia válogatott játékosnak lejárt a szerződése és amúgy 23 gólt termelt a szezonban. Már most jobb alternatívának tűnik, mint Mario Balotelli vagy Fabio Borini, akik nagy valószínűséggel távoznak Liverpoolból.

Szükség van rá? Vérbeli támadóról van szó, amolyan Olivier Giroud féle gólzsákról. Az egy másik kérdés, hogy az Anfield atmoszférája mit hozna ki belőle.

 

Super Mario?

FBL-EUR-C1-ATLETICO-REALMADRID : News Photo

A Manchester United szívesen lecsapna az Atlético Madrid támadójára, Mario Mandzukic-ra, aki várhatóan otthagyja a Matracosokat és folytatja "európai turnéját" egy évvel a Bayernből történő távozása után. 

Igazi gólvágó. A MU pénzügyekért felelős embere a hír hallatára eléggé húzhatja a száját, hiszen 20 millió font egy huszonkilenc éves játékosért elég sok. Mandzukic leigazolása valószínűleg Robin van Persie jövőjétől is függ.

 

Menetelés Észak-Londonba

Juventus v FC Barcelona  - UEFA Champions League Final : News Photo

Miután Arturo Vidalt hírbe hozták az Arsenallal, egy újabb Juve játékos neve röppent fel az észak-londoni klubbal kapcsoltaban: Claudio Marchisio érkezéséről lehet innen-onnan hallani (ő ugye vastagon benne volt a Juve egyenlítő találatában, a szombati BL döntőben).

Megtörténhet? Valószínűleg nem, de Marchisio egy nagyszerű játékos és angliai jelenléte növelné a Premier League színvonalát.

 

Odanézz, ki beszél!

FBL-ENG-PR-CHELSEA-MAN CITY : News Photo

A West Ham új menedzsere, Slaven Bilic a mindenképpen szeretné leigazolni Loic Remy-t a Chelsea-ből.

Erős kezdés volna. A hangsúly itt egyelőre a feltételes módon van. Remy neve már szóba került a Southampton és Swansea csapatánál is. Ugyanakkor nem kizárt, hogy a karizmatikus edző hívószava miatt végül a West Ham mellett dönt a francia.

 

Timo és a Tottenham

U19 France v U19 Germany - U19 Invitational Tournament : News Photo

Mauricio Pochettino a Budesligában vásárol be ezen a nyáron és a hátvéd Kevin Wimmer leigazolása után most a 19 éves, stuttgarti Timo Werner következhet.

Milyen a teljesítménye? Nos, 32 meccsen három gól nem a legjobb ajánlólevél. Ugyanakkor fiatal játékosról van szó, aki sokra viheti Harry Kane kezei alatt.