Átigazolási hírek: A Liverpool figyeli az egyik "hóhérját"


Ha nem tudod legyőzni, igazold le

A Liverpool védekező középpályást igazolna és a nagy keresésben szemet vetettek a Stoke City játékosára, Steven N’Zonzi-ra, aki nem mellesleg gólt lőtt az utolsó fordulóban, amikor csapata 6-1-re verte a 'Poolt.

A hírek szerint a francia játékosnak már az Arsenal és a Tottenham is tett ajánlatot a Liverpool előtt és egyelőre nem tudni, hogyan dönt. Mindenestre a vörösöknek Steven Gerrard távozása után meg kell erősítenie a középpályát. 

Jó játékosról van szó? Ha úgy tekintünk rá, mint Lucas Leiva (aki szintén távozhat) lehetséges pótlására, akkor igen. Bár ez a csere aligha okoz különösebb izgalmakat a liverpooli szurkolók körében.

 

Stefan Jovetic távozóban

Manchester City v Arsenal - Premier League : News Photo

Stevan Jovetic nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Manchester City-ben és visszatérhet Olaszországba. Állítólag az Inter már meg is kereste a montenegrói játékost.

A búcsú ideje? Igen. Sérülése miatt nem tudott a City hasznára lenni és eligazolása mindkét félnek jót tenne.

 

Gerard újra a Mersey partján

Everton v Cardiff City - Premier League : News Photo

A két éves kölcsönadás lejártával az Everton kész leigazolni 3 millió fontért cserébe Gerard Deulofeu-t a Barcelonától.

Jó üzletnek tűnik. A fiatal spanyol játékos ugyan a közelébe sem került a Barca első csapatának de a katalánoknak visszavásárlási opciójuk van.

 

Napi Cech

Sydney FC v Chelsea FC : News Photo

Petr Cech továbbra is reménykedik abban, hogy Arsenalhoz kerül, hiszen nem akarja otthagyni Londont. A Chelsea viszont inkább Párizsba adná el a PSG-nek.

Párizs jobb lenne? Minden jel arra mutat, hogy a cseh hálóőr az Arsenalban köt ki, de a Chelsea jobban járna francia szállal.

 

Spanyol a Szenteknél?

FBL-ESP-LIGA-MALAGA-ATLETICO : News Photo

A Southampton megállapodott a Malagával a 22 éves válogatott támadó, Juanmi leigazolásáról. A játékos viszont még további ajánlatokra vár, mielőtt bármit aláírna.

Most akkor mégsem? Nagyon úgy fest, hogy egy jó szezont követően, és a válogatottban való debütálása után jobb csapatba vágyik, mint a Southampton, ahol egyébként Ronald Koeman nagy hasznát venné a játékosnak.