Átigazolási hírek: A Liverpool 19 millió fontot fizetne a gólvágóért


Icardi Liverpoolban?

Olasz híradások arról számoltak be, hogy Jürgen Klopp szívesen vinné az Inter támadóját, Mauro Icardit, akiben Cristian Benteke helyettesét látja. Az angol klub nem lenne rest 19 millió fontot letenni az argentin támadóért.

A hírek szerint a 22 éves játékos legkésőbb nyárig az Anfieldre kerülhet. Egyébként Icardi ebben a szezonban már nyolc gólt lőtt, az előzőben pedig huszonkét találatig jutott, úgyhogy megoldást jelenthet a Liverpool gólszegény játékára.

 

Maradunk a Mersey-partján

FC Lokomotiv Moscow v FC Ural Sverdlovsk Oblast - Russian Premier League : News Photo

Az Everton még a transzferablak zárása előtt leigazolhatja Oumar Niassét; a Lokomotív Moszkvából érkező játékos orvosi vizsgálaton vesz részt hétfő délután.

Niasse ebben a szezonban 13 góllal örvendeztette meg a moszkvai drukkereket és képességeivel nagy hasznára lehet az Evertonnak. Már csak azért is, mert könnyen előfordulhat, hogy Romelu Lukaku távozik majd a nyáron.

 

Costa marad

Chelsea FC v FC Porto - UEFA Champions League : News Photo

Van egy csatár, aki biztos marad aktuális klubjában, ő pedig nem más, mint Diego Costa.

A támadó rendre ilyen-olyan pletykák főszereplője volt az elmúlt hetekben (is) de állítólag az Atlético Madrid tényleg szívesen „hazahívta” volna a brazilt (mint az köztudott, Costa két szezont húzott le a Matracosoknál). Nos, ha a Chelsea edzőjét még mindig José Mourinhónak hívnák, akkor talán még létre is jöhetett volna az üzlet, Guus Hiddink viszont nemet mondott erre.