Átigazolási hírek: Lacazette is jó lesz a MU-nak, ha Belotti vagy Morata leigazolása nem jön össze


Ha nincs ló, jó a szamár is?

A Liverpool régóta készül arra, hogy az Anfieldre csábítsa Alexandre Lacazette-t, de a Manchester United még megakadályozhatja ezt. Ugyanis a helyzet az, hogy ha Andrea Belottit vagy Alvaro Moratát sem sikerül leigazolniuk, akkor Lacazette lenne a „C terv”.

A francia csatár 37 gólt rúgott ebben a szezonban (minden sorozatot beleszámolva) és 50 millió fontot kell kifizetnie annak a csapatnak, amely szeretné őt a soraiban tudni. Sok pénz ez, de Belotti 100 millió eurós kivásárlási árához képest jóval barátságosabb összeg és a Morata is 60 millió fontba kerülne.

 

James Rodriguez visszatérhet Franciaországba

A Realnál nem tudott alapemberré válni James Rodriguez és gyakran hallani arról, hogy szívesen megválna tőle a Királyi Gárda. A PSG le is csapna rá és jóval kevesebbet kéne kifizetniük a kolumbiai játékosért, mint amennyit a Real adott még 2014-ben a Monacónak (63 millió font).


Korábban hallani lehetett olyan pletykát is, mely szerint a Manchester United is érdeklődik a 25 éves játékos iránt, de ezek később alaptalannak bizonyultak. A PSG mellett egyedül az Internazionale számít potenciális érdeklődőnek.

 

Bonucci nem megy sehová

A Juventus védője, Leonardo Bonucci személyesen cáfolta azt a pletykát, mely szerint a Premier League-ben folytatná pályafutását. Korábban a Chelsea-vel és a Manchester City-vel boronálták össze a 30 éves hátvédet.

Bonuccinak 2021-ig szól a szerződése a Juventusnál és ugyan februárban igencsak összerúgta a port Allegrivel, azóta már sikerült rendezni a viszonyát az edzővel, aki számít rá a csapatban.