Átigazolási hírek: Kompany helyére érkezhet játékos a Manchester City-be


Újabb drága igazolás

Pep Guardiola hamarosan játékost szerződtet majd Vincent Kompany helyére és leginkább egy olyan futballista leigazolásában gondolkodik, akinek fizikuma megegyezik a belgáéval, plusz a játékában is van fantázia.

Úgy hírlik, hogy már konkrét kiszemelt is van, Virgil van Dijk személyében. A játékos ára 30 millió font körül van, de még ennél is több lehet majd a végösszeg – persze a City-nél a pénz nem számít. A holland futballista alighanem igent mond majd az ajánlatra, hiszen kevesen tudnak ellenállni Pep Guardiola hívásának.

 

A Real most már tényleg nem akarja De Geát

A Chelsea remek rajtot vett a szezonban, Antonio Conte nagyon jól összerakta a csapatot. A Tottenham elleni derbit is megnyerték a londoni kékek és ugyan kaptak egy gólt, de előzőleg hat bajnoki meccsen keresztül senki nem tudta bevenni a hálójukat. 

Ez leginkább a hátsó hármasnak köszönhető, különösen David Luiz játéka figyelemre méltó. Ugyanakkor a kapuban Thibaut Courtois is parádésan teljesít, ami főleg az előző szezon gyengébb szereplése után kicsit meglepő.

Sajtóhírek szerint a Real Madrid komolyan érdeklődik Courtois iránt és végleg lemondtak David De Gea megszerzéséről..

 

Válthat a liverpooli védő

Nem is olyan régen Mamadou Sakho még oszlopos tagja volt a Liverpoolnak, de ebben a szezonban kegyvesztetté vált, leginkább a felkészülési szezonban tanúsított felelőtlen viselkedése miatt. Azóta a francia válogatott játékos már csak elméletben tartozik a Liverpool keretéhez. 

Januárban jöhet a váltás és a pletykák alapján Sakho a West Bromba igazolhat, ahol Gareth McAuley helyén számolnak vele. A WBA mellet az AC Milan és az Inter is érdeklődik a játékos iránt, de valószínűleg Sakho marad Angliában.