Átigazolási hírek: Kölnből Liverpoolba?


Hello Hector?

Németország egyik legjobb védője, Jonas Hector úgy nyilatkozott, hogy jól érzi magát jelenlegi klubjában, a Kölnben, ám Jürgen Klopp mégis erősen érdeklődik a leigazolása iránt.

Az előző szezonban a 25 éves hátvéd volt a legtöbbet játékban a Bundesliga mezőnyében és a német-angol rangadó előtt elmondta, hogy „mindig figyelembe kell venned, hogy készen állsz-e a következő lépésre. Viszont most én nem gondolkodom ezen. Ha viszont Klopp hívna, akkor elkezdenék gondolkodni.”

 

Kostic nem apróért jönne

FBL-GER-BUNDESLIGA-PADERBORN-STUTTGART : News Photo

Maradván a Liverpoolnál, nyáron a Stuttgart balszélsőjét, a szerb Filip Kostic-ot is szívesen leigazolnák. A 23 éves játékos öt gólt szerzett ebben a szezonban, bár munkavállalási engedélyt nehéz lesz szerezni a számára.

 

Aymeric tervei

Real CD Espanyol v Athletic Club - La Liga : News Photo

A francia hátvéd, Aymeric Laporte lehet Pep Guardiola első igazolása nyáron a Manchester City-ben. Legalábbis erről ír az angol sportsajtó és a jól értesült zsurnaliszták azt is tudni vélik, hogy a liverpooli kékek gond nélkül kicsengetnek majd 39,6 millió fontot az Athletic Bilbaónak, ugyanis a 21 éves játékosnak ennyi a kivásárlási ára.

Laportét az egyik legjobb Spanyolországban játszó védőnek tartják és esetleges érkezése azt jelentheti, hogy Martin Demichelis távozik majd a City-ből.