Átigazolási hírek: Klubot válthat az Arsenal szélsője


Fél év kölcsön

Az Arsenal német játékosa, Serge Gnabry fél évre kölcsönbe kerülhet a West Bromwich Albionhoz. A fiatal futballista még a szezon rajtja előtt West Bromwich-ba mehet, ahová nem mellesleg a Mancheter City látogat hétfőn.

Játszania kell. De tényleg. A szélsőnek egész jól ment a játék a 2013/14-es szezonban, de a sérülések miatt kiszorult a csapatból.

 

Egy jó Charlie 

Queens Park Rangers v Dundee United - Pre Season Friendly : News Photo

A Tottenham végre leigazolja a QPR támadóját, Charlie Austin-t. A játékos 15 millió fontba kerül, de legalább megint az első osztályban láthatjuk futballozni.

Jó döntés? Annak tűnik. Mindnesetre szuper lesz a Harry Kane-Charlie Austin páros – már amennyiben Kane marad a Spurs játékosa.

 

Kane a MU-ban?

Real Madrid v Tottenham Hotspur - Audi Cup 2015 : News Photo

Ugyanis újra felröppent az a pletyka, mely szerint a Manchester United vinné Kane-t. Persze ennek nyilván semmi köze ahhoz, hogy United-Spurs bajnokival startol a szezon szombat délután.

Nyilván. Annak, hogy Kane otthagyja jelenlegi csapatát a szombati meccs előtt legalább akkora az esélye, mint egy nyári havazásnak.

 

Viszlát Borini

Aston Villa v Liverpool - Premier League : News Photo

A Liverpool célegyenesbe érkezett Fabio Borini eladásával kapcsolatban, miután találkoztak a Fiorentina vezetőségével a Chelsea elleni felkészülési meccs után, tegnap este.

Ideje volt. Igen. Az olasz bajnokságban újra magára találhat, ha már Liverpoolban ez nem jött össze.

 

Fer nem megy sehová

FBL-ENG-PR-SUNDERLAND-QPR : News Photo

Leroy Fer nem lesz a Sunderland játékosa, miután nem felet meg az orvosi vizsgálaton. A QPR futballistájával ez már másodszor fordul elő karrierje során, előzőleg az Everton akarta leigazolni, de ugyanilyen okok miatt nem jött létre az üzlet.

Hmm. Érdekes. Pedig Fer nem egyszer bizonyított már Premier League meccsen, de akkor ezek szerint valami nincs rendben vele.