Átigazolási hírek: Klopp egy régi bajtársát vinné a Liverpoolhoz


Klopp új csapatához csábítaná a középpályást

Jürgen Klopp számos hűséges hadvezérrel dolgozott együtt Dortmundban és most számára a legkedvesebb „bajtársat” Liverpoolba csábítaná. 

Egészen pontosan Kevin Grosskreutzról van szó, aki több mint kétszáz meccsen lépett pályára Klopp irányítása alatt. Sokoldalú játékos, szinte bármelyik poszton bevethető, de igazán jól a középpályán érzi magát. 

A német válogatott középpályás még mindig csak huszonhét éves és nem igazán jött be neki a Galatasarayba igazolás, tekintve, hogy a török klub nem tudta őt regisztrálni. Ennélfogva nem is léphetett pályára ebben a szezonban és emiatt elég csalódott. Szerencséjére egykori mestere kész arra, hogy kimenekítse Isztambulból.

 

Van Gaal igazi legendával erősítene

 

Annak ellenére, hogy a Manchester Uintednak komoly gondjai vannak a gólszerzéssel, a hírek szerint Van Gaal a védelembe igazolna.

Állítólag a klub már felvette a kapcsolatot a legendás angol balhátvéddel, Ashley Cole-lal. Luke Shaw sérülése óta a baloldali védő hiányposztnak számít az Old Traffordon, a holland mester nem túl elégedett Marcus Rojo ott nyújtott teljesítményével.

Cole egyelőre még az AS Roma kötelékébe tartozik, de nem sokáig és könnyen Manchesterben találhatja magát.

 

Jamie Vardy Spanyolországban?

 

Vardy valósággal berobbant ebben a szezonban a köztudatba és úgy hírlik, hogy Spanyolországban folytathatja a pályafutását.

Ugyanis ha még valaki nem hallotta volna, Gary Neville lett a Valencia edzője és a hírek szerint szívesen szerződtetné az angol gólvágót. Vardy már tizennégy gólt szerzett a szezonban és a 28 éves játékost elég sok csapat vinné januárban. Neville úgy fogalmazott, hogy hosszú távon gondolkodik a Valenciában és Vardy szerződtetése egybevág ezzel az elgondolással.