Átigazolási hírek: Klasszis középpályás a Liverpoolban?


Motta érkezik?

Amikor már azt gondolnánk, hogy Brendan Rodgers, illetve hát a Liverpool befejezte a nyári bevásárlást, akkor kiderül, hogy ez nem egészen így van. Az előző írásunkban már hírt adtunk arról, hogy Lucas Leiva, a 'Pool brazil középpályása távozhat, így aztán csak kéne valaki a helyére. A Metro angliai kiadása szerint ez nem lehet más, mint a PSG játékosa, Thiago Motta. 

Vált majd? Nem igazán illik a Liverpoolba, hiszen már 32 éves, meg minden. Mindenesetre ha Lucas elmegy, akkor azért Mottával nem járnának olyan rosszul.

 

Még egy védekező középpályás az Arsenalban 

Az Arsenal háza táján már régóta megy a disputa egy védekező középpályás szerződtetéséről és most úgy tűnik, hogy Wengerék erősen érdeklődnek a Sevilla lengyel játékosa, Grzegorz Krychowiak iránt. Legalábbis a The Telegraph arról írt, hogy a londoni klub játékosmegfigyelőket küldött a tegnap esti UEFA Szuperkupa meccsre. A 25 éves játékosért állítólag 22 millió fontot fizetne az Arsenal.

Illik a képbe. Erős futballista és a legjobb korban van. Bárhogy is dönt majd Wenger, Krychowiak kétségtelenül Premier League szintü játékos.

 

Nicolas, óóó Nicolas

Nicolas Otamendi az a játékos, akit már számtalanszor összehoztak a Manchester Uniteddel a nyár folyamán és most újabb hírek röppentek föl arról, hogy a védő az átigazolás kapujában van. Akárhogy is, a Twitteren eléggé felkapott ez a téma.

Igazold már le, Louis! A Vörös Ördögöknek kell egy középhátvéd és készSergio Ramos már biztos nem lesz az övék, szóval nincs mese, meg kell szerezni Otamendit. Sokkal fontosabb lenne, mint például Pedro leigazolása.

 

Emlékszel Romeu-ra?

A Chelsea középpályása, Oriol Romeu napokon belül a Southampton játékosa lehet. A Barca B csapatából érkező futballista nem sok sót evett meg a Stamford Bridge-n.

Klasszikus Koeman. Vegyél egy olcsó, de technikás játékost és csinálj belőle klasszist! Aztán jövő nyáron add el legalább 25 millió fontért! 

 

Ramires és ez Öreg Hölgy

A Chelsea játékosa, Ramires könnyedén a Juventusban találhatja magát az átigazolási szezon végén, ha Max Allegri komolyan gondolja csapata újjáépítését.

Vidal után az élet. A brazil játékos érkezése alighanem felrázná a Juvét azután, hogy Arturo Vidal Münchenbe igazolt.