Átigazolási hírek: Kinézte magának a Benfica játékmesterét a Manchester United


United vagy Benfica?

Nicolas Gaitian nem oly’ rég kijelentette, hogy a Benficánál marad, főleg azért, mert az együttes a várakozásokkal ellentétben megnyerte a portugál bajnokságot. Ebben nagy szerepe volt az argentin játékmesternek, akit amúgy már Alex Ferguson távozása óta szeretne leigazolni a Manchester United.

Januárban majdnem összejött a dolog, de végül a beígért 23 millió fontos vételár sem bizonyult elégnek. Rossz hír a manchesteriek számára, hogy Gaitian nyáron sem lesz olcsóbb, sőt, már most 35 millió fontos vételárról beszélnek. 

 

Barcelonába tartva

Védőt keres az FC Barcelona. Na, nem mintha megingott volna a bizalom a Gerard Pique – Javier Mascherano párossal szemben, de hát gondolni kell a nehezebb időkre is (sérülések/eltiltások). 

Érdekes módon egy korábbi Everton játékost szúrtak ki maguknak, aki amúgy nem hagyott mély nyomot Angliában. Shkodran Mustafi még tinédzserként került Liverpoolba, de egyszer sem lépett pályára és 2014-ben távozott. Jelenleg a Valencia játékosa és nem mellesleg tagja volt a világbajnok német válogatottnak is.

Sajtóhírek szerint nem kizárt, hogy a katalánok elcserélik Marc Batrát a valenciai védőért.

 

Az Arsenal és a Liverpool is akarja a védőt

Maradván a hátvédeknél, állítólag az Arsenal és a Liverpool is mindent megtesz annak érdekében, hogy soraiban tudhassa az egyik legígéretesebb fiatal védőt. A szóban forgó játékos nem más, mint Kieran Tierney aki jelenleg a Celticet erősíti. Mindössze 18 éves, de alapembernek számított ebben a szezonban és 33 meccsen lépett pályára.

Az Arsenal tíz millió fontot ajánlana érte, de mivel a Liverpool is képben van, ez az összeg még nőhet.