Átigazolási hírek: Kikosarazták a Chelsea-t


Baba nemet mond

Nemet mondott a Chelsea ajánlatára az Augsburg balhátvédje, Abdul Baba Rahman. A játékos inkább az AS Roma csapatát választja, ahol szerinte több játéklehetőséget kap majd.

Kínos? Annyira azért nem. Ugyanakkor Felipe Luis nem tudott maradandót alkotni a védelem bal oldalán, így aztán Jose Mourinho tovább kereshet a balhátvédek között.

 

Angel Párizsban

Manchester United v Arsenal - FA Cup Quarter Final : News Photo

Angel Di Maria nem váltotta meg a világot Manchesterben, a hétvégén hivatalosan is bejelenthetik, hogy a PSG-be igazol.

Azért maradhatott volna, nem? Nos, a napokban sokat erősödött a United középpályája, így aztán teljesen logikus lépés elengedni az argentin játékost.

 

Michu, a kegyvesztett

SSC Napoli v Torino FC - Serie A : News Photo

A Swansea edzője, Garry Monk határozottan közölte, hogy Michu soha többet nem lesz a klub játékosa. A spanyol labdarúgó az előző szezont kölcsönben töltötte a Napolinál.

Pedig jól ment neki. A 2012/13-as szezonban nagyszerűen játszott, mindenki őt akarta. Aztán jöttek a sérülések...

 

Özil marad

Barclays Asia Trophy Training Session & Press Conference : News Photo

Arsene Wenger cáfolta az összes olyan pletykát, miszerint Mesut Özilt eladná az Arsenal a Juventusnak, vagy bárki másnak.

Még jó, hogy nem adják el. Özil formája sokat javult tavasszal, az Ágyúsok nagy erőssége a német válogatott játékos.

 

Lewandowski ára

FBL-EURO-2016-POL- GEO : News Photo

Robert Lewandowski sokba kerül: a menedzsere közölte, hogy legalább 35 millió fontot kell annak a klubnak kifizetnie, amely szeretné a soraiban tudni a lengyel játékost. A hírek szerint a Manchester Unitedet még így is érdekelheti az üzlet.

Ez így majdnem egy kétharmadnyi Raheem Sterling. Lewandowski egy igazi gólvágó, bár sokan vitatják, hogy tényleg ér-e ennyi pénzt.