Átigazolási hírek: Kevin-Prince Boateng nyáron klubot válthat


Aranyárban mérik a védőt

A Manchester Uniteddal hivatalosan is közölte a Monaco, hogy 55 millió fontot kell kicsengetniük, ha le akarják igazolni a hercegségi klub 22 éves balhátvédjét, Benjamin Mendy-t. 

Mivel Luke Shaw várhatóan távozik majd nyáron, Jose Mourinhónak igazolnia kell egy védőt a baloldalra és lehetőleg olyasvalakit, akire hosszú távon lehet számítani. Mendy zsenge kora ellenére igen jó benyomást tett több nagy klubra is ebben a szezonban, állítólag a Manchester City is erősen érdeklődik iránta.

 

Újra nagycsapathoz igazolhat a középpályás

Jó pár Premier Ligás klubnál is felkapták a fejüket arra a hírre, hogy Kevin-Prince Boateng nyáron újra egy topklub játékosa lehet. Mindezt a futballista jelenlegi klubjának a Las Palmasnak az elnöke, Miguel Angel Ramirez jelentette ki. 

Boateng remek formába került a Las Palmasban, 26 La Liga meccsen 9 gólt szerzett, de a szerződésében van egy kitétel, mely szerint bármikor eligazolhat, ha akar. „Ha nyáron Kevin azt mondja, hogy megkeresték egy nagy klubtól és váltani szeretne, akkor el kell engednem” – mondta Ramirez a Radio Nacionalnak.


 

 

Kapós lett a brazil középpályás

A Lille is beállt a sorba, már ami a Santos játékosának, Thiago Maiának a leigazolását illeti. Korábban a Liverpoollal és a Chelsea-vel hozták hírbe a 20 éves brazil középpályást. Ugyanakkor a Lille-ben szinte biztos kezdőként számolnának vele és ez növeli a francia csapat esélyeit. 

A helyzetet viszont bonyolítja az, hogy a Santos direkt szerződést hosszabbított Maiával 2019-ig, hogy jó magas kivásárlási árat kérhessen érte. Annyit, amennyit a Lille valószínűleg nem tudna kifizetni.