Átigazolási hírek: Ketten is távoznak Manchesterből


Hernandez a West Hamnél

A Manchester United támadója, Javier Hernandez nagyon közel áll ahhoz, hogy a West Ham labdarúgója legyen. A londoni klubnak mindez 11,9 millió fontjába kerül.

A Real Madridból a West Hambe? Mondhatnánk, hogy az inverz Julien Faubert. Mindenestre ez a döntés Hernandez javát szolgálja, aki így több játéklehetőséghez juthat.

 

Jesse a Szarkáknál

International Champions Cup 2015 - Manchester United v Paris Saint-Germain : News Photo

Nem csak Hernandez az egyetlen Manchester United játékos, aki már biztosan távozik: a középpályás Jesse Lingard a Newcastle futballistája lesz.

Jó döntés. Az angol U-21-es válogatott játékosnak jót tenne, ha többet játszana és a Szarkáknál erre lesz is lehetősége.

 

Pick Van Dijk

Celtic v FK Dukla Praha  - Pre Season Friendly : News Photo

A Southampton 7 millió fontos ajánlatot tett a Celtic középhátvédjéért, Virgil van Dijk-ért. A Ronald Koeman vezette csapat Steven Caulker mellé igazolná le a holland védőt.

Mi lesz Jose Fonte sorsa? Na, igen. Pedig jól játszott az előző szezonban és megérdemelné a további bizalmat. Ugyanakkor bőven lesz meccse a Southamptonnak, így nem árt az erősítés védőposzton.

 

Régi-új fiú

FBL-FRA-LIGUE1-EVIAN-SAINT-ETIENNE : News Photo

A Bournemouth újra soraiban tudhatja Max Gradel-t, aki a 2007/08-as szezont töltötte kölcsönben a klubnál, és nem mellesleg 2015-ben a Saint-Etienne házi gólkirálya volt.

Okos döntés? Nagyon. Gradel jó csatár, góljaira nagy szüksége lesz a Bournemouth-nak.

 

Nagyon Baba 

FBL-GER-BUNDESLIGA-AUGSBURG-MAINZ : News Photo

A Chelsea még soha nem állt ilyen közel ahhoz, hogy leigazolja az Augsburg balhátvédjét, Baba Rahman-t, miután a német klub már talált játékost az ő pótlására.

Ideje volt. Ez már érett egy ideje és Rahman átveheti a távozó Filipe Luis posztját a Stamford Bridge-en.