Átigazolási hírek: Ketten is távoznak a Manchester Unitedtól?


Fellaini és Darmian

Több forrásból is azt hallani, hogy Marouane Fellaini, illetve Matteo Darmian hamarosan távozik a Manchester Unitedtól. 

Fellaini sosem volt túl népszerű a szurkolók körében – a középpályást még David Moyes vitte a klubhoz – és úgy hírlik, jó pár olasz csapat szívesen látná soraiban. Eddig az Inter, a Milan, az AS Roma és a Juventus neve került egy kontextusba a belga játékossal.

A Darmianról szóló találgatások viszont eléggé meglepőek, hiszen az olasz védő nyáron érkezett Manchesterbe. A német sportsajtó mégis arról ír, hogy Darmian lehet Carlo Ancelotti egyik első igazolása majd a nyáron (mint ismert, a kiváló szakember a szezon végén ül majd le a Bayern München kispadjára).

 

Nem elég a pénz

FBL-FRA-LIGUE1-NANTES-LYON : News Photo

A Newcastle 18 millió fontos ajánlatot tett a Lyonnak Alexandre Lacazette-ért cserébe, melyet a francia klub visszautasított.

A francia válogatott játékos kiváló formában futballozta végig az előző szezont, így több nagy európai klub bevásárlólistájára is fölkerült a neve. Idén már nem megy olyan jól neki és hát nagyon úgy tűnik, hogy a Newcastle bennmaradásért vívott harcában sem vesz majd részt.

 

Partey kölcsönadása 

Club Atletico de Madrid v Levante UD - La Liga : News Photo

A Southampton menedzsere, Ronald Koeman szeretné leigazolni az Atlético Madrid középpályását, Thomas Patey-t, aki Victor Wanyama helyére érkezne.

A ghánai válogatott Partey – aki amúgy szerzett már pár fontos gólt az Atlético színeiben – nem számít alapembernek Madridban, ezért januárban kölcsönadhatják valahová.