Átigazolási hírek: Két La Liga játékos is Liverpoolba mehet


Asier az Anfielden?

A Liverpool kész szerződést ajánlani Asier Illarramendi számára, aki jelenleg a Real Madrid labdarúgója. Mindez azután vált szükségessé, hogy Joe Allen komolyabban megsérült a Swindon elleni edzőmeccsen és várhatóan kihagyja a szezon elejét.

Jó igazolás lenne? Igen. Illarramendi csatlakozásával még stabilabbá válna a 'Pool középpályája és a támadók is több labdát kapnának az ő révén.

 

Traore II?

Schalke 04 v FC Barcelona - UEFA Youth League Semi Final : News Photo

Maradjunk a Liverpoolnál: nagyon úgy fest, hogy a Barcelona szélsője, Adama Traore egész szezonra kölcsönbe kerül a vörösökhöz. Ezzel a lépéssel a katalánok biztosítják, hogy Traore rendszeres játéklehetőséghez jusson.

Liverpoolban egyszer már játszott egy Traore. Így igaz, de ő Djimi és nem Adama. A szóban forgó játékos spanyol U-válogatott és már a Bajnokok Ligájában is pályára lépett.

 

Rafael Lyonban

FBL-ENG-PR-MAN UTD-WEST HAM : News Photo

Rafael Da Silva a több játéklehetőség reményében otthagyta a MU-t és Lyonban folytatja pályafutását. A franciák potom 2,1 millió fontot fizettek a játékosért.

Elég olcsó. Az. Rafaelnek ugyan vannak gyengéi, de elkötelezett játékos.

 

Soldado eladva

Tottenham Hotspur v Hull City - Premier League : News Photo

Véget ért a Tottenham visszatérő rémálma, melynek Roberto Soldado stabil szereplője volt. A csatárt elviszi a Villareal, bár csak 11 millió fontért (a Spurs tizenötöt kért érte).

Végre. Remélhetőleg Spanyolországba visszatérve megtalálja régi önmagát.

 

Wickham Palace

FBL-ENG-PR-CHELSEA-SUNDERLAND : News Photo

A Sunderland támadója, Connor Wickham nyolc millió fontért lesz a Crystal Palace játékosa, ahová Alan Pardew kétségbeesetten keresett egy gólerős csatárt.

Ez sok pénz. Igen, de Wickham játékában bőven van potenciál.