Átigazolási hírek: Készül a bevásárlólista


 Még több pénz

Amikor Loius van Gaal megérkezett az Old Traffordra, akkor egyből kapott pénzt, paripát, fegyvert, hogy a Vörös Ördögök újra a régi fényükben tündökölhessenek. Eddig úgy tűnik, hogy minden hiába, Angel Di Maria, Marcos Rojo, Memphis Depay és Matteo Darmian érkezése sem váltotta meg a világot Manchesterben.

Úgy tűnik, hogy ezt a problémát még több pénzzel próbálják meg orvosolni. A hírek szerint januárban 100 millió font körül költhetnek majd olyan játékosokra, akik már bizonyítottak a Premier League-ben. Egészen pontosan Romelu Lukaku, John Stones és Ryan Bertrand leigazolásáról pusmognak, ebből a trióból csak Lukakuért 50 millió fontot kéne kicsengetni.

 

Nolito és az Arsenal

Az Ágyúsok növelnék a tűzerőt januárban, ennek első lépéseként egy spanyol csatárt csábítanának a klubhoz Nolito személyében. A Celta Vigo játékosát állítólag a Barcelona is szívesen látná soraiban, de sokallják a támadó 13 millió fontos kivásárlási árát, ami viszont a londoniaknak nem okozna gondot.

A 29 éves Nolito nyilván nem hosszú távra jelentene megoldást, de tapasztalatára és nem utolsó sorban góljaira szükség van. A Benfica egykori játékosa ebben a szezonban tíz meccsen hét gólt szerzett a Celta Vigo színeiben.

 

Costa helyére kéne valaki

A Chelsea idei szezonja nem alakul valami jól eddig, ha korrekt módon akarunk fogalmazni, innen már csak fölfelé vezethet az út. Diego Costa is csak árnyéka tavalyi önmagának: az előző szezonban 17 gólt szerzett, most csupán négynél jár. 

Így aztán nem túl meglepő, hogy Európa legeredményesebb gólvágóját megpróbálják majd a Stamford Bridge-re csábítani. A szóban forgó játékos nem más, mint Alex Teixera, aki 25 meccsen 26 gólt szerzett a Shakhtar Donyeck színeiben.

A brazil játékos ára az egekbe szökhet nyárig, ezért hát inkább most csapnának le rá a londoniak.