Átigazolási hírek: Kapós lett a Marseille csatára


A MU, a Liverpool és a West Ham is szeretné a csatárt

A Marseille katasztrofális szezonjában egyetlen pozitívumot találni, ez pedig Michy Batshuayi játéka. A belga válogatott támadó már tizenkét gólt rúgott a bajnokságban, ebben a tekintetben csak Zlatan Ibrahimovic előzi meg őt.

A csatár jó teljesítménye nem kerülte el a Manchester United és Liverpool figyelmét sem, illetve a hírek szerint a West Ham már egy elég konkrét, húsz millió fontos ajánlatot tett érte, egy legkésőbb nyáron megvalósuló átigazolás reményében.

 

Remy távozik?

Loic Remy nagyszerű támadó, ezt már a Newcastle-ben és a QPR-ban is bizonyította, ám az aktuális szezonban már nem sok lehetőséget kapott a Chelsea-ben a francia játékos. 

A hírek szerint nem is lesz sokáig a londoni kékek futballistája, ugyanis a Leicester City állítólag 10 millió fontot ajánlott érte. Egyébként Jamie Vardy-val együtt roppant veszélyes csatárduót alkotnának. 

Remy gyorsasága és a már meglévő játékosok garanciát jelenthetnek arra, hogy a Leicester nagy dolgokat vigyen véghez a Premier League-ben.

 

Hoppon marad az Arsenal?

Az Arsenal egész januárban középpályás után nézelődött a piacon és talált is egy ígéretes játékost a brazil Jorginho személyében.

A Napoli középpályása nagyszerű formában van, mióta 2014-ben csatlakozott a dél-olasz klubhoz. Huszonnégy éves, így aztán a legjobb korban van ahhoz, hogy betöltse annak a hatalmas űrnek egy részét, melyet Flamini, Rosicky és Artetat várható távozása hagy majd maga után az észak-londoni klubnál.

Ugyanakkor az Arsenal legutóbbi ajánlatát visszautasította a Napoli, de Jorginho leigazolását igazán nem is januárra tervezték, hanem inkább nyáron lenne esedékes.