Átigazolási hírek: Isco a Manchester City-ben folytathatja


A City lesz a befutó?

A Marca arról cikkezett nemrég, hogy ha Isco eligazol nyáron a Real Madridból, akkor a Manchester City lehet a következő állomása a középpályásnak. Korábban már gyakorlatilag az összes Premier League csapattal sikerült összeboronálni Iscót, de amiatt, hogy Pep Guardiola most a City edzője, van némi realitása a spanyol sportlap cikkének. 

Isco nevével egy kontextusban a Chelsea és a Tottenham szokott még előfordulni, de ez szinte természetes egy olyan játékos esetében, aki régóta küszködik azzal, hogy alapember legyen a Real Madridban.

 

Sturridge jövője továbbra is bizonytalan

Jürgen Klopp egyelőre nem tudja eldönteni, hogy igényt tart-e Sturridge jelenlétére Liverpoolban, de nyárra valószínűleg minden kiderül. A csatár egyébként nem kap túl sok játéklehetőséget, mióta Klopp ül a ’Pool kispadján, ennek leginkább taktikai, illetve ebből fakadóan erőnléti okai vannak. 

Egy interjú során a német mester egészen pontosan így fogalmazott Sturridge-el kapcsolatban: „A lehető legjobb fizikai állapotba kell hoznunk és egy jó szezont kell zárnunk. Aztán majd meghozzuk a döntéseket.”

 

A United-nál már tudják, ki lehet De Gea helyettese

A Real Madrid és De Gea története már lassan szappanoperákat meghazudtoló hosszúságú, de a MU-nál már tudják, kit hoznak a helyére, ha nyáron esetleg tényleg eligazol a hálóőr. A kiszemelt nem más, mint Gianluigi Donnarumma, az AC Milan 18 éves kapusa, aki zsenge kora ellenére kirobbanthatatlan a milánói kapuból. 

A fiatal kapus igencsak fényes jövő előtt áll, ennek ellenére sajtóértesülések szerint a Manchester United nem elsőszámú kapusnak igazolná le, még akkor sem, ha De Gea tényleg távozik. Donnarumma ára jelenleg 43 millió font körül van.