Átigazolási hírek: Isco Liverpoolban?


Klopp vinné Iscót

Az nem nagy hír, hogy Jürgen Klopp új játékosokat akar igazolni Liverpoolba a januári transzfer időszakban. Ám az már annál nagyobb újság, hogy a Real Madrid egyik játékosára feni a fogát a német mester. Angol sajtóhírek szerint Iscót szívesen látná a ’Poolban – nem mellesleg Klopp korábbi csapataiban mindig volt egy „klasszikus tízes játékos”, aki köré lehet építeni egy csapatot és a spanyol játékos megfelelő lehet erre a posztra. Arról is hallani, hogy az Arsenal is erősen érdeklődik Isco iránt.

A Liverpool az első négyben végez @ 3.50

 

Van Gaal pontrúgó specialistát szemelt ki magának

A Manchester United továbbra sem sajnálja a pénzt játékosokra. A hírek szerint Van Gaal már kinézte magának a Leverkusen játékosát, Hakan Calhanoglut.

A huszonegy éves játékos ára nagyjából harminc millió font körül van, ebben a szezonban már három gólt rúgott és ugyanennyi gólpasszt adott.

A Manchester United bajnok lesz @ 7.00

 

Chelsea legendák a Közel-Keleten

Gianfranco Zola újra kispadon ül, egészen pontosan a katari Al Arabi csapatát irányítja. A Chelsea legendája már fölvette a kapcsolatot a londoni klubbal annak érdekében, hogy megerősítse jelenlegi csapatát.

Azt beszélik, hogy John Terry például – jelentős összeg fejében – akár még hajlandó is lenne pályafutását a Közel-Keleten befejezni.

A Chelsea az első négyben végez @ 2.00