Átigazolási hírek: Ibrahimovic az Arsenalban?


Ibra az Ágyúsoknál?!

Sokan már régóta mondogatják, hogy Zlatan Ibrahimovicnak a Premier League-ben lenne a helye. Nos, úgy fest ez megvalósulhat, legalábbis francia lapok ilyesmiről cikkeznek. A helyzet az, hogy a svédek csillaga idén 34 éves lesz és egy év van hátra a szerződéséből, szóval ha a PSG keresni akar rajta, akkor addig kell eladni, amíg le nem jár Zlatan kontraktusa.

Aztán ami most jön az nem több, mint puszta spekuláció: az Arsenalnak sürgősen csatár kell, így aztán adja magát a feltételezés, hogy Ibrát esetleg a klubhoz csábítják. Mindemellett arról is hallani, hogy a Manchester United hasonlóan érdeklődik Zlatan iránt.

Wenger tényleg fizetne egy idős futballistáért? Valószínűleg nem, de ha csak egy szezonra is meg tudná szerezni a klasszis csatárt, azzal igen nagy terhet venne le Olivier Giroud válláról. Tegyük hozzá azt is, hogy az Ibrahimovic-Van Gaal párosban is bőven van fantázia.

 

Pedro mégis megy?

Úgy fest, hogy Pedro és a Manchester United közös története új fordulatot vesz. Minderről a SKY Sports adott hírt, ahol tudni vélik, hogy a felek szóban már megállapodtak a feltételekről.

Rá van szüksége a MU-nak? Nem pontosan, de ha megfelelően beépítik a csapatba, akkor nagyon jól járnak vele.

 

Újabb hét, újabb francia?

Már az átigazolási szezon kezdetén szó volt arról, hogy Florian Thauvin a Newcastle-be igazol és most úgy fest, ez ténylegesen meg is történik.

Védőt igazolj, Steve! Magasan jegyzett játékosról van szó, bár egy kicsit szenvedett Marseille-ben, az előző szezonban. Ugyanakkor McClaren talán jobban tenné, ha a védelmet erősítené meg.

 

Stones Londonba igazolhat

John Terry és Branislav Ivanovic, a Manchester City ellen bemutatott aggasztóan gyenge játéka után nem meglepő, hogy a Chelsea mindent megtesz azért, hogy John Stones-t megszerezze. Az Everton védője nem lesz olcsó, állítólag már 35 millió fontnál jár a 21 éves játékos ára.

Megromlott Mourinho és Terry kapcsolata? Lehet, de azt azért lássuk be, hogy Terry játékára eddig aligha lehetett panasz. Egyébként meg Stones mindenképp erősítést jelentene a bajnoki címvédő számára.

 

Mario és a Watford

Elég világos, hogy Mario Balotellinek nincs jövője az Anfielden és a hírek szerint a Watfordban vagy pedig a Sampdoriában köthet ki.

Lehetséges? Mario egója tuti nem bírná ki, hogy Watfordba szerződjön.