Átigazolási hírek: Horvát védőt venne a Tottenham


Argentin helyett horvát védő?

Az angliai Mirror című napilap arról ír, hogy a Tottenham a Dinamo Zagreb védőjét, Filip Benkovic-ot szerződtetné, miután nem sikerült az argentin Juan Foyth-ot Londonba csábítaniuk. A hírek szerint Benkovic ára 13,5 millió font.

Mauricio Pochettino már régóta keres egy olyan fiatal középhátvédet a csapatába, aki sérülés esetén helyettesíthetné a Toby Alderweireld – Jan Vertonghen duó valamelyik tagját. Egyébként Benkovic beceneve Big Ben és ez nem véletlen: jókötésű, magas játékosról van szó, aki mindössze húsz éves, szóval bőven van lehetősége a fejlődésre, akár a Premier League-ben is.


 

Van Dijket otthon hagyták

Virgil van Dijk nem utazott el a Southamptonnal a franciaországi edzőtáborba, vélhetően azért, mert a távozása szinte 100%-osra vehető.

A holland játékos egy ideje már külön edzett a csapattól és várhatóan a Liverpool lesz az újklubja. A Southampton egyébként nagyot kaszálhat, ha tényleg sikerül eladni a védőt, mert az árát 70 millió fontban határozták meg.


 

Nem tágít az Arsenal

William Carvalhót már régóta szeretné az Ágyúsok soraiban tudni Arsene Wenger és portugál lapértesülések szerint a Sporting most hajlana is az üzletre. A még mindig csak 25 éves védekező középpályás értéke nagyjából 30 millió font és már szinte az összes létező Premier League klubbal kapcsolatban szóba került a neve.

Carvalho tagja volt 2016-ban az Európa-bajnok portugál válogatottnak és 2020-ig köti a szerződése a Sporting Lisszabonhoz.