Átigazolási hírek: Hoppon maradt a MU


Ki fog Manchesterbe igazolni?

Előzőleg már sok játékossal összeboronálták a Manchester Unitedot, de most úgy fest, hogy két áhított futballista biztos nem fog az Old Traffordon játszani. Az már korábban biztossá vált, hogy Michael Keane (aki amúgy MU nevelés) nem tér vissza, mert inkább az Evertont választotta. 

Mellette Ivan Perisic-ről is kiderült, hogy nem Manchesterben képzeli el a jövőt, hanem marad az Internazionale kötelékében.

 

Védőt venne a Chelsea

A Chelsea egészen biztosan igazolni fog egy középhátvédet a nyár folyamán. Már csak azért is, mert Nathan Ake 20 millió font ellenében a Bournemouth játékosa lesz. A kékek szurkolói leginkább Virgil van Dijket látnák szívesen a klubnál, de neki olyan húzós ára van, hogy valószínűleg nem szerződtetik majd.

Antonio Conte inkább Kostas Manolast, az AS Roma védőjét vinné Londonba (őt már tavaly is szívesen leigazolta volna). A görög hátvéd ára 35 millió font, ami nem számít soknak, főleg, hogy nemzetközi szinten is bizonyított már nem egyszer. Ráadásul még mindig csak 26 éves és a Serie A egyik legjobb védőjének tartják, aki nagy erősítést jelentene a Chelsea számára.

 

Ojo kéne a Newcastle-nekEddig nem egészen úgy alakulnak a dolgok Newcastle-ben, ahogy azt Rafa Benítez elképzelte. A spanyol menedzser állítólag a klub tulajával sem jön ki túl jól és ez a gyökere a problémáknak.

Mindenesetre erősíteniük kell a kereten, ha nem csak átszállójegyet szeretnének a Premier League-be. Például szívesen kölcsönvennék a Liverpool fiatal támadóját, Sheyi Ojót.

A fiatal angol válogatott játékos ugyan szerepel Jürgen Klopp hosszú távú terveiben, de a kezdőcsapatban nem tudja garantálni a helyét. A Newcastle-ben viszont biztos többet játszana, ezért még akár össze is jöhet a 20 éves futballista kölcsönadása.