Átigazolási hírek: Hoppon marad az Arsenal?


Arsenal vagy MU?

Ha esetleg még nem tűnt fel, az Arsenalnál kétségbeesetten keresnek új védőket a csapatba és ugyan Shkodran Mustafi leigazolása a célegyenesben van, rajta kívül még szükségük lenne olyan játékosra, akinek kellő rutinja van a Premier League-ben.

Arsene Wenger kiszemeltjét nem lesz könnyű a klubhoz csábítani, ugyanis Jose Fontét (aki jelenleg a Southamptonban játszik) Mourinho is kinézte magának a Manchester Unitedba. 

A hírek szerint a portugál hátvéd készen áll arra, hogy távozzon Southamptonból, ám nagy eséllyel a MU-t választja majd. A United egyébként Marcus Rojót adná cserébe egy olyan játékosért, aki kulcsszerepet játszott a portugálok Eb-győzelmében.

 

Barcelonában kéne valaki a kispadra

A Barcelona csatárt szeretne, de hát nem könnyű olyan játékost találni, aki szívesen ücsörögne a kispadon, amíg az MSN meg a pályán parádézik. Érdekes módon a West Brom támadóját, Salomon Rondont nézték ki erre a pozícióra. 

A venezuelai csatár jól kezdte a szezont és már játszott Spanyolországban, mégpedig a Malaga színeiben. Állítólag a katalán klubnál már akkor szóba került a szerződtetése, most pedig mintegy 20 millió fontot kérhet majd érte a West Brom.

 

A Stoke és az Everton ugyanazt a középpályást akarja

A Serie A egyik legígéretesebb tehetségét szeretné magához csábítani a Stoke és az Everton is. Egyik csapat sem erősített eddig valami jól és tekintve, hogy az első hét hely valamelyikét célozták meg, szeptember előtt még alkotniuk kell valamit.

Egyébként a szóban forgó középpályás Marcelo Brozovic, az Inter futballistája, akit a Liverpool is vinne már régóta. A horvát játékos az Eb-n nyújtott teljesítményével hívta föl magára a figyelmet és annak ellenére megválhat tőle az Internazionale, hogy épp az előző szezonban kötött vele hosszú távú szerződést. A 2015/16-os szezon során hét gólt lőtt és a Stoke, illetve az Everton középpályáját is komoly szinten erősítené a jelenléte.