Átigazolási hírek: Higuaínt két angol klub is vinné


Csodacsatár, durva összegért

Gonzalo Higuaínt jelenleg a világ legjobb középcsatáraként tartják számon Olaszországban a talján sportújságírók és nem véletlenül: az argentin játékos szinte minden egyes alkalommal gólt szerez, amikor pályára lép.

Így aztán értelemszerűen több sztárklub figyelmét is fölkeltette, roppant nehéz lesz őt Nápolyban tartani. Már csak azért is, mert a hírek szerint a Manchester United és a Chelsea is kész lenne akár 74 millió fontot is kifizetni a támadóért.

 

Német védő Liverpoolban?

Aki látta Martin Skrtel hétvégi produkcióját, az nem kérdőjelezi meg azt, hogy a Liverpoolnak védőre van szüksége. Nem túl meglepő módon Jürgen Klopp Németországból hozna valakit és már korábban is megírtuk, hogy például a Hoffenheim fiatal hátvédjét, Niklas Sulét vinné a ’Poolba.

Most ezt az infót újra megerősítették Liverpoolban, úgyhogy a 20 éves Sule nyártól nagy eséllyel a Premier League-ben folytatja.

 

Tapasztalt játékos a Tottenhamnél?

A Spurs fiatal középpályásai nagy szerepet játszanak a csapat idei jó szereplésében. Ugyanakkor Mauricio Pochettino egy rutinos középpályás leigazolásában gondolkodik, aki nem más lenne, mint Axel Witsel.

A belga játékos állítólag erősen hajlik arra, hogy nyáron otthagyja a Zenitet, ezért aztán akár még a Tottenhamben is kiköthet. Az ára egyébként 16 millió font körül van.