Átigazolási hírek: Hernandez visszatérhet Angliába


A Chelsea kiterítette lapjait

Sajtóhírek szerint a Chelsea 25 millió fontot ajánlott Javier Hernandezért. A mexikói játékos a Manchester Unitedból igazolt Leverkusenbe, ahol elég jól megy neki. Az előző szezonban 26 gólt rúgott, az aktuális kiírásban pedig hétnél jár. 

A német sportsajtóban megjelentek szerint a Leverkusen hajlik az üzletre, hiszen 2015-ben csupán 7,3 millió fontot fizettek Hernandezért, akinek értékét most 30 millió euróra taksálják.

 

Egy jó görög védő mindig jól jön

Olasz sajtóértesülések szerint az AS Roma hátvédje, Kostas Manolas igen nagy népszerűségnek örvend a Premier League klubok körében. A 25 éves játékosnak kulcsszerepe van a Farkasok jó szereplésében és az ára körülbelül 50 millió font körül van. 

Az olaszok 2014-ben 11 millió fontot fizettek érte és eladásával most nagyot szakíthatnak, ugyanis a Chelsea és a Manchester City érdeklődése durván fölvitte az árát.

 

Benítez liverpooli fiatalt venne

A spanyol kiszemeltje egy bizonyos Sheyi Ojo nevű játékos és mindössze 19 éves. Ebben a szezonban debütált a Liverpool első csapatában – egy Plymout elleni, 0-0-s döntetlennel végződő FA Kupa meccsen – és Benítez a Newcastle támadószekcióját erősítené meg a leigazolásával.

Ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy Klopp elengedi a játékost (annak ellenére, hogy eddig csak egyszer játszatta) ugyanis szeretné, ha bőven maradna variációs lehetősége a hosszú szezon végéig.