Átigazolási hírek: Hazard öccse a Chelsea-ben folytatja?


Két Hazard egy csapásra?

Aligha árulunk el nagy titkot azzal, hogy Eden Hazard a Chelsea futballistája. Azt már viszont kevesebben tudják, hogy van neki egy testvére is, Thorgan, aki a Mönchengladbachban bontogatja szárnyait. Olyannyira jól megy neki a Bundesligában, hogy a Stamford Bridge-en komolyan fontolgatják a szerződtetését.

Egyébként 2012-ben a Chlesea már leigazolta az akkor 19 éves Thorgant a bátyjával együtt, de akkor nem sok lehetőséget kapott a „kis Hazard”, konkrétan egy bajnoki meccsen sem lépett pályára. Most 16 millió fontért vásárolhatják vissza, bár Thorgen ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy ő jól érzi magát Németországban és nem akar a bátyja árnyékában futballozni Londonban.

Persze ez nem hatja meg Antonio Contét, aki nagyon szeretne több kreativitást látni csapatától. Az ifjabbik Hazard szerződése hamarosan lejár a Gladbachnál, úgyhogy mihamarabb lépnie kell az olasz menedzsernek, ha akar valamit. 

 

Jó lehet az öreg a háznál

A tökutolsó Sunderland minden szalmaszálba megpróbál belekapaszkodni a bennmaradás érdekében. David Moyesnek csatárra van szüksége és úgy hírlik, hogy az ingyen igazolható Dimitar Berbatovban látja a megoldást.

A 35 éves csatár szívesen visszatérne a Premier League-be és ugyan gyorsasága, illetve állóképessége már nem a régi, de régen sem emiatt lőtte a gólokat. Leigazolása nem tűnik rossz ötletnek, már ha egyáltalán összejön majd.

 

Védő kell az Evertonnak

Ronald Koeman már változatott ezt-azt az Evertonnál, de még mindig akad tennivaló. A holland menedzser elsősorban a védelemmel elégedetlen és azt gondolja, hogy a Sunderland hátvédje, Lamine Kone orvosolhatja a problémákat.

A nagytermetű védőt már nyáron is hírbe hozták az Evertonnal, de végül nem jött létre az átigazolás. Ősszel mondjuk neki sem úgy ment a játék, mint az előző szezonban, amikor is oroszlánrészt vállalt a Sunderland bennmaradásában, de azért bőven van benne potenciál.