Átigazolási hírek: Gündogan a Manchester City-ben?


Gündogan Pep embere?

A Manchester City középpályájára igencsak ráfér a vérfrissítés és Ilkay Gündogan leigazolása például egy ezt elősegítő lépés lehet. A játékos igazán kiemelkedően a 2012/13-as szezonban teljesített, akkor többször is hírbe hozták a Bayern Münchennel.

Úgy hírlik, hogy a 25 éves futballista ára nagyjából 23 millió font körül mozog, ami egészen olcsó ahhoz képest, hogy a legjobb korban van. Gündogan ügynöke állítólag már egyeztet a City képviselőivel.

 

Maradván a City-nél és Guardiolánál

Pep Guardiola csapatai arról is híresek, hogy kiváló technikai képzettséggel rendelkező játékosok alkotják. Ez most nem nagyon jellemző a Manchester City-re ezért majd nyáron garantált a nagy jövés-menés.

Ennek keretein belül érkezhet a klubhoz Alex Oxlade Chamberlain, aki ebben a szezonban nem sok lehetőséghez jutott az Arsenalban, ellenben Guardiola már többször is méltatta Ox képességeit. Azt beszélik, hogy az Ágyúsok 20 millió fontért cserébe el is engednék a játékost, aki biztos nem habozna, ha Guardiola hívná.

 

Világbajnokot igazolna a Liverpool

A világbajnoki döntőben szerzett győztes gólja óta Mario Götze karrierje megrekedt egy szinten. Pep Guardiola nem igazán játszatja a Bayern Münchenben és ez Jürgen Kloppnak is feltűnt, aki szívesen látná Liverpoolban a támadót.

Persze a 23 éves játékos még akár Dortmundba is vissza mehet, de a Juventus érdeklődéséről is hallani. Ugyanakkor Klopp és Götze személyes jó viszonya miatt egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Liverpoolban folytatja majd a támadó.