Átigazolási hírek: Francia középpályást vesz a Chelsea?


Londonba tart a francia válogatott? 

Sajtóhírek szerint Antonio Conte mindenképp szeretné a Chelsea-ben látni Baise Matuidit, a PSG középpályását. A játékos ára 43 millió font és talán az is elősegítheti a klubváltást, hogy válogatottbeli csapattársa, N’Golo Kante már a Stamford Bridge-n futballozik.

Egyébként a londoni kékek olasz menedzsere kicsit ki van akadva azon, hogy milyen lassan mennek az átigazolások a Chelsea-nél. Talán ezért sem engedte, hogy Bertrand Traorét kölcsönvegye az Ajax.

 

Pep nem marasztalja a védőt

FBL-EURO-2016-MATCH46-WAL-BEL : News Photo

A Manchester City-nél sokáig türelmesek voltak a fiatal belga védővel, Jason Denayer-rel, ám most úgy hírlik, hogy Pep Guardiola lemond róla, nem utolsó sorban John Stones érkezése miatt.

Denayert megvenné a Galatsaray, ugyanis az elmúlt szezont már amúgy is ott töltötte kölcsönben. A tranzakcióra a jövő héten kerülhet sor.

 

Januzajt kölcsönadják

Manchester United v Borussia Dortmund - 2016 International Champions Cup China : News Photo

Még egy belga játékos távozhat Manchesterből: Adnan Januzaj finoman szólva sem jön ki Jose Mourinhóval és mihamarabb távozna a Unitedból. 

Ugyanakkor a MU csak kölcsönadni hajlandó a fiatal középpályást, az érdeklődők között van a Sunderland és jó pár külföldi klub.