Átigazolási hírek: A Fiorentina középpályása Angliában folytathatja


Még mindig a Liverpool

Ugyan már több kezdő tizenegyre való játékos neve került összefüggésbe a Liverpoollal, itt egy újabb pletyka. Az olasz sportsajtó arról cikkezik, hogy a Fiorentina szlovén középpályása, Josip Ilicic a nyáron Liverpoolba szerződhet. Mindezt arra alapozzák a jól értesült zsurnaliszták, hogy vasárnap a vörösök megfigyelőit vélték fölfedezni a firenzei lelátón.

Ilicic gólt is lőtt a Sampdoria ellen (1-1) és ez volt a tizenkettedik találata ebben a szezonban. Állítólag a Watford is szívesen látná soraiban.

 

Higuaín megy Conte után?

Udinese Calcio v SSC Napoli - Serie A : News Photo

Úgy hírlik, hogy a Napoli csatára, Gonzalo Higuaín nyáron a Chelsea-be igazolhat. Az argentin csatár – aki nem mellesleg élete formájában futballozik, hiszen 31 bajnokin 30 gólt szerzett – Diego Costa helyére érkezhet, akit meg a PSG és az Atlético Madrid vinne.

 

Flamini Amerikába tart?

FBL-EUR-C1-BARCELONA-ARSENAL : News Photo

Az Arsenal középpályása, Mathieu Flamini nyáron másodszor is eligazolhat az Ágyúsoktól és állítólag egy MLS csapatban folytathatja. 

Úgy hírlik, hogy jó pár klub szívesen látná a tengerentúlon a 32 éves középpályást, akinek a helyére Granit Xhaka érkezhet.