Átigazolási hírek: Fiatal hálóőr Liverpoolban


Végy egy jó kapust  

Már régóta téma, hogy Simon Mignolet helyére kéne valaki a liverpooli kapuba. Most nagyon úgy fest, hogy megvan az a valaki. Ugyanis német sajtóhírek szerint az angol csapat nyolc millió fontért megveszi a Mainztól Loris Kariust. 

A 22 éves kapus 95 Bundesliga mérkőzésen lépett már pályára és nyolc meccset úszott meg kapott gól nélkül ebben a szezonban. Ráadásul nem ismeretlen számára az angliai közeg, mivel három évet töltött a Manchester City ifi csapatánál.

 

Manchesterben nem viccelnek

Borzasztó szezonja volt a Manchester Unitednak és a hírek szerint ezért még többet költenek majd játékosra. Első lépésként állítólag 40 millió fontot fizetnek ki egy középcsatárért. 

A szóban forgó játékos nem más, mint Alvaro Morata, aki két torinói szezonja alatt összesen 26 góllal járult hozzá a Juventus sikereihez. Bár előző klubjának, a Real Madridnak opciója van a visszavásárlását illetően, egyáltalán nem tűnik úgy, mintha nagyon kapkodnának érte.

Ezért aztán Morata könnyen Angliában köthet ki nyáron, ugyanis a MU mellett az Arsenal is erősen érdeklődik iránta.

 

Dupla vagy semmi? 

Andros Townsend beválogatása az angol Eb-keretbe nem kis meglepetést okozott és már csak ezért sem túl valószínű, hogy maradna a következő szezont a másodban kezdő Newcastle kötelékében. 

A West Ham egyébként is már tett lépéseket a középpályás leigazolásával kapcsolatban és vele együtt vinnék a Szarkák házi gólkirályát, Georginio Wijnaldumot is. 

Nem lesz könnyű dolga a Newcastle-nek, ha szeretné megtartani a két játékost, bár csak Townsend kivásárlási ára nyolc millió font, úgyhogy koránt sem járnának rosszul, ha elkelne ez a két futballistájuk.