Átigazolási hírek: Fiatal belga támadó Manchesterben?


Kell még egy csatár

Sokan várják azt a Manchester Unitedtől, hogy nyáron meghatározó szerepe lesz a játékospiacon és akad is olyan csapatrész, melyet feltétlenül meg kell erősíteniük. 

Jelenleg úgy fest, hogy Anthony Martialt a szélen játsztatják majd, miközben Wayne Rooney hátrébb húzódva szerepel. Így viszont valahogy tehermentesíteni kell a fiatal Marcus Rashfordot, ez pedig Michy Batshuayi feladata lehet majd.

A belga csatár nagy eséllyel távozik Marseille-ből, leginkább a csapat borzasztó szereplése miatt. A 22 éves támadó nem mellesleg 16 gólt rúgott a Ligue 1 idei szezonjában és az ára körülbelül 30 millió font.

 

A Liverpool lecsapna a Leicester játékosára

Jürgen Klopp jó pár futballistát szerződtetne nyáron és nem túl meglepő módon leginkább a fiatal, sikerre éhes játékosokra pályázik. 

A hírek szerint már ki is nézte magának a Leicester City cserehátvédjét, Chris Chillwellt. A fiatal balbekk ígéretesnek tűnik, noha egy darab Premier League meccsen sem lépett még pályára.

Ugyanakkor a Huddersfield Town színeiben már bizonyított – ott kölcsönben szerepelt. Aztán amikor visszatért a Leicester City-be, akkor egyből az első keretben találta magát és a Spurs elleni FA Kupa meccsen debütált. 

 

A nagy visszatérés

Nagyon úgy fest, hogy a Sunderland a másodban kezdi majd a következő szezont és a Bournemouth már lesben áll, hogy véghezvigye a nyár egyik legszívmelengetőbb transzferjét.

A szóban forgó játékos nem más, mint Jermain Defoe, aki még 2000-ben kezdte el szárnyait bontogatni a Bournemouth színeiben – akkor kölcsönben szerepelt a klubnál és 29 meccsen 18 gólt szerzett. 

Defoe jól futballozott ebben a szezonban, ám ha kiesik a Sunderland, akkor aligha marad. A Bournemouth-nak elvileg még pénze is lenne erre és rutinos csatárral nagyot erősödnének.