Átigazolási hírek: Felpörögnek az események


Horvát középpályás érkezhet

A Chelsea lehet az egyik legaktívabb klub az átigazolási szezon zárása előtt, hiszen nem sok új játékos érkezett a klubhoz. A hírek szerint Antoni Conte leginkább egy új középpályást szeretne, ő pedig nem más, mint Marcelo Brozovic az Interből. A 23 éves futballista illene Conte elképzeléseibe, ugyanis egy nagy munkabírású, ún. „box-to-box” középpályásról van szó, aki N’Golo Kantéval remek párost alkotna.

A játékos ára 25 millió font körül van, ami annyira nem is sok egy hússzoros horvát válogatott focistáért.

 

Árleszállítás

A Tottenhamnél az utolsó pillanatig kivárnak, mielőtt leigazolnák Moussa Sissokót. A francia játékosnak volt egy jó meccse a nyári Európa-bajnokságon és emiatt arra számított, hogy kapós lesz az átigazolási piacon. Ez nem történt meg és most elég könnyen előfordulhat, hogy a másodosztályú Newcastle-ben ragad a francia játékos.

Egyébként az elmúlt hónapokban szinte az összes európai topklubbal hírbe hozták Sissokót, ám az érte kért 35 millió fontot már senki nem akarta kifizetni. Angol sajtóhírek szerint most az összeg töredékéért, 10 millió fontért kelhet el. 

 

Távozhat a Liverpool szélsője

Sok nagyszerű támadó futballozik jelenleg Liverpoolban, így aztán már nincs sok szükség Lazar Markovic játékára. A szerb szélső középpályás még 2014-ben érkezett a Benficától és azóta sem alkotott maradandót az Anfielden.

Nagyon úgy fest, hogy a mindössze 22 éves futballista vételi opcióval kölcsönbe kerül a Newcastle-hez.