Átigazolási hírek: Fabregas újra Mourinho keze alatt játszhat


Régi ismerősök

Annak ellenére, hogy José Mourinho játékosokhoz fűződő viszonya nem volt valami rózsás, amikor elküldték a Chelsea-től, Cesc Fabregast szívesen látná a Manchester Unitedban a portugál mester. 

Fabregasra egyébként nem számítanak alapemberként a Chelsea-ben mostanság, helyette inkább a Nemanja Matic – N’Golo Kante duónak szavaz bizalmat Conte. Akárhonnan nézzük, ebből könnyen klubváltás lehet a nyáron és a hírek szerint az AC Milan is vinné Fabregast.

 

Lukaku nem megy sehová

Romelu Lukaku már 17 gólnál jár a Premier League idei szezonjában, nem csoda hát, hogy olyan nagycsapatok érdeklődnek iránta, mint például a Bayern München. Ugyanakkor nagyon úgy fest, hogy a belga válogatott futballista az Everton játékosa marad még egy ideig.

Lukaku menedzsere, Mino Railoa egy rádióinterjúban elmondta, hogy a csatár szerződést hosszabbított. „Ha majd mindenki úgy gondolja, hogy itt az ideje a váltásnak, akkor majd az meg is történik. Egyelőre az Evertonnal hosszabbít Lukaku” – mondta Railoa.

 

Közbelép a Juventus

A Fiorentina fiatal játékosa, Federico Bernardeschi igen népszerű lett a nagyok között; a Chelsea mellett a Juventus is leigazolná nyáron. A Juvénél akkor figyeltek föl rá, amikor kikaptak a Fiorentinától még január közepén és ő is a pályán volt.

Conte már korábban hangoztatta, hogy nyáron a Stamford Bridge-re vinné Bernardeschit, de a Juventus érdeklődése miatt már korántsem olyan biztos, hogy mindez megtörténik.